banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Ankara’da KPSS operasyonu

82 kişi hakkında gözaltı kararının bulunduğu, bu kişilerden 62'sinin gözaltına alındığı öğrenildi.

23 Mart 2015 Pazartesi 11:11
Ankara’da KPSS operasyonu
banner266
Ankara’da KPSS operasyonu

82 kişi hakkında gözaltı kararının bulunduğu, bu kişilerden 62'sinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün Organize ve Mali Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri 2010 yılındaki KPSS’de usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin, Ankara merkez olmak üzere 14 ili kapsayan operasyon başlattı.
Beylikdüzü Tabela
Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğinin talimatıyla 2010 yılında yapılan KPSS’de usulsüzlük, soruların sızdırılması ve kopya iddialarıyla başlatılan soruşturma kapsamında 82 kişi hakkında gözaltı kararının bulunduğu, bu kişilerden 62′sinin gözaltına alındığı öğrenildi.

BAŞSAVCI: 10 KİŞİ YURTDIŞINA KAÇTI

Hürriyet’ten Nurettin Kurt’a konuşan Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak aranan 10 kişinin kaçtığını belirtti ve şunları söyledi;

“Gözaltı haberi doğru. Başsavcılığımızın yürüttüğü soruşturma kapsamında toplam 82 kişilik şüpheli gözaltı listesi bulunuyor. Bu liste kapsamında gözaltılar bu sabah başlatıldı. Şu ana kadar Ankara da toplam 62 gözaltı yapıldı. Listede yer alan şüphelilerden 10 kişinin yurtdışına kaçtığı tespit edildi. Soruşturma devam ediyor. Daha fazla ayrıntı veremem. Şimdilik bu kadar.”

DÜN DUYURMUŞTU!

Avukat Fidel Okan, dün söz konusu operasyonu twitter adresinden duyurmuştu. “Paralel yapı korkulu rüyası olan KPSS Soruşturmasını engellemek için, soruşturma Savcısı Yücel Erkman’ı bugün TEHDİT edip ŞANTAJ yaptı…” yazan Okan, KPSS operasyonu öncesi cemaatin Savcı Erkman’ı çocuklarının can güvenliği üzerinden tehdit ettiğini öne sürdü.

Okan şunları yazdı:

“Tehdit eden şahısların kullandığı telefon ile ilgili Emniyet çok önemli bilgilere ulaştı. Telefon hattı yeni ve tek kullanımlık. Fuatavni ve avanesi şunu kafasına soksun, Tehdit içeren telefon görüşmesinin yapıldığı yerin Ankara Çukurambar olduğunu biliyoruz. Savcıya yapılan tehdide ilişkin tutanak aşağıdadır. Paralel örgütün kirli yüzünü anlamak için herkes paylaşsın. Paralel Örgüt mensuplarına kötü haberi şimdiden verelim; Elinizden geleni ardınıza koymayın şantaj ve tehdidiniz hiç bir işe yaramayacak. Operasyon planlandığı şekilde yapılacak, bütün pislikler tek tek ortaya çıkarılacak. Şantaj yaptıkları diğer kişileri de biliyoruz…” 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Anahtar Kelimeler: AnkaraOperasyonKpss

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV