banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında patlama

Antalya Ticaret ve Sanayi odasının Çevreyolu üzerindeki binasında bu sabah 08.50 sıralarında patlama meydana geldi.

25 Ekim 2016 Salı 10:07
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında patlama
banner266
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında patlama

Antalya Ticaret ve Sanayi odasının Çevreyolu üzerindeki binasında bu sabah 08.50 sıralarında patlama meydana geldi.

Tabela


Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında patlama meydana geldi. Patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Patlamaya bir aracın neden olduğu söylenirken, henüz net bir bilgi yok. Demirbaş, patlamanın meydana geldiği yerde dört tane patlamış araç gördüğünü söyledi.

Bugün Antalya'da öğleden sonra Belediye Meclisi'nin toplantısı vardı. Toplantıda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de konuşma yapacaktı.

Antalya ATSO binasında meydana gelen patlamada yaralananlar olduğu bildirildi.

"KANLAR İÇİNDE KALDIK"

CNN Türk canlı yayınına katılan bir görgü tanığı "Ne olduğunu anlayamadık bir anda binanın camları patladı. Kanlar içinde kaldık. Bütün çalışanlar dışarı çıkarıldı. Büyük korku yaşandı. Bu arada binada bulunan bütün siviller tahliye edildi. Çevrede bulunan vatandaşlar tahliye edildi" şeklinde konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI: HAYATİ TEHLİKE YOK

CNN Türk canlı yayınına bağlanan Menderes Türel, patlamaya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Bu gibi patlamaları hemen hepimiz acaba bir güvenlik endişesiyle, bir terör eylemi olabileceği şüphesiyle karşılıyoruz ancak henüz çok erken. Otoparkta kimsenin olmadığı bir yerde söz konusu muhtemelen kazayı içeren bir patlama da söz konusu olabilir. Şükürler olsun hayati tehlike söz konusu değil, cam kesikleri dışında yaralılarda bir sorun da gözükmüyor. Oradaki arkadaşlarımızın verdiği bilgileri paylaşıyorum sizlerle ihtiyatlı yaklaşmak lazım. Malum hepimizin aklına gelen sorular daha sonra yapılan açıklamalarla değişebiliyor.

Ticaret Odası binası cam cepheli bir bina olduğu için o camların kırılması olayın görüntüsünü farklı bir hale getirmiş. emniyet ve valilik açıklamalarını beklemek doğru diye düşünüyorum. Ben arkadaşlarla konuştuktan sonra normal programın devam etmesi yönünde tercihte bulunacağımı da arkadaşlarla paylaştım.

Antalya için gerçekten bu gibi tehlikelerden uzak bir şehir olduğu hususunu uluslararası platformlarda da paylaşıyoruz. G20'den EXPO'ya kadar organizasyonlar oldu, takdir edersiniz ki bunlar güvenli şehirlerde yapılabiliyor. Terör riski dünyanın her yerinde vardır. Yurt dışındaki patlamalara baktığınızda Paris'te, Nice'te... Şükürler olsun ki Antalya en güvenli şehirlerden biridir. Burada Valiliğimiz başta olmak üzere tüm yetkili arkadaşlar fevkalade başarılı çalışmalarını yürütüyorlar. O nedenle Antalya'daki her patlamaya terör diye yaklaşılabilir ancak böyle demek doğru değil. Daha önceki gün film festivalimizi tamamladık, dolayısıyla Antalya her noktada bu konu başta olamak üzere en iyi ev sahipliğini yapıyor.

Resmi açıklamayı beklemek lazım, orada benim daha önce çalıştığım, patlama anında orada bulunan arkadaşlarımdan aldığım bilgiler bunlar."





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV