banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Astsubay Ziya Sarpkaya şehit oldu

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde piyade astsubay Ziya Sarpkaya silahlı saldırıda şehit oldu.

28 Temmuz 2015 Salı 15:20
Astsubay Ziya Sarpkaya şehit oldu
banner229
Astsubay Ziya Sarpkaya şehit oldu
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde piyade astsubay Ziya Sarpkaya silahlı saldırıda şehit oldu.

TSK'nın konuya ilişkin açıklamasına göre bugün saat 11.30 sularında, Hakkâri Şemdinli'de bulunan Kara Kuvvetleri Komutanlığı 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığında görevli Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya, sivil kıyafetli olarak banka işlemleri için gittiği bir bankanın önünde bölücü terör örgütü mensubu bir terörist tarafından silahla başından vuruldu.

Meydana gelen silahlı saldırıda ağır şekilde yaralanan kahraman Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya Hakkâri Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, saat 13.30'da şehit oldu.

TSK açıklamasında, "İnsanlıktan nasibini almamış, gözü dönmüş caniler tarafından işlenen bu vahşice olayı şiddetle kınıyor; şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz" denildi.

ŞEMDİNLİ'DE ÇATIŞMA

Şemdinli ilçe merkezinde piyade astsubay Ziya Sarpkaya'ya yapılan silahlı saldırının ardından kaçan saldırganların yakalanması için operasyon başlatıldı. Özel Harekat polislerinin katıldığı operasyon sırasında silahlı çatışma çıktı.

Şemdinli ilçe merkezinin 2 kilometre dışındaki Beşevler mevkiindeki çatışmanın aralıklarla sürdüğü belirtildi.

ŞEMDİNLİ'DE ASKERİ HAREKETLİLİK

Şemdinli ilçe merkezinde piyade astsubay Ziya Sarpkaya'ya yönelik saldırının ardından bölgede yoğun bir askeri hareketlilik başladı. İlçe merkezi ve çevresinde sürekli askeri helikopterler uçuş yaparken, özel hareket timleri ve askeri zırhlı araçları ise saldıranların kaçtıkları sanılan Beşevler ve Yayla mahallelerine yönlendirildi.

Kaymakamlık binasına roketatarlı saldırı

Mardin'in Dargeçit İlçesi'ndeki kaymakamlık binasına sabaha karşı, bir grup PKK'lı tervrist tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda, binada kimse olmadığı için ölen ya da yaralanan olmadı.

Saldırının hemen ardından bir çok noktaya aydınlatma fişeği atıldı. Kaymakamlık binasında görevli olan ve olay yerine gelen güvenlik güçleri, teröristlerin kaçtığı tahmin edilen sokaklarda operasyon başlattı. İlçenin bir çok noktasında sıkı önlem alan güvenlik güçleri, kaçan PKK'lıların yakalanması amacıyla araştırmasını sürdürüyor.

PKK, köprüyü havaya uçurdu

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi ile Muş arasındaki karayolu üzerinde bulunan köprü, PKK'lı
teröristler tarafından dün gece patlayıcı ile havaya uçuruldu. Patlama ile birlikte köprü kullanılamaz hale gelirken, Diyarbakır- Muş karayolu çift taraflı trafiğe kapatıldı. Bölgeye çok sayıda asker sevk edilirken, başka bir patlayıcı olasılığına karşı bölgede arama ve tarama çalışmaları sürdürülüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • ayşe 9 yıl önce yorumlandı

      allah ailesine sabır versin jur içinde yatsın allah pkk ve yandaşlarını görmüyormu kan akıtan teröristler hepsini ordu yaklamalı yıkmalı

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV