banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

'Atatürk Ölmedi' şiirli, şüpheli çanta

Aksaray'da park edilen bir minibüsün cam sileceğine 'Atatürk Ölmedi' şiirinin yazılı not yan aynasının üzerine ise çanta bırakıldı.

04 Ağustos 2015 Salı 13:36
'Atatürk Ölmedi' şiirli, şüpheli çanta
banner266
'Atatürk Ölmedi' şiirli, şüpheli çanta
Aksaray'da park edilen bir minibüsün cam sileceğine 'Atatürk Ölmedi' şiirinin yazılı not yan aynasının üzerine ise çanta bırakıldı.


Polisin yaptığı incelemede çanta içinde çok sayıda evrak bulundu.

Olay, bugün saat 09.30 sıralarında Taşpazar Mahallesi 860 Sokak'ta meydana geldi. 46 yaşındaki Ali İhsan Kaynak, 68 HU 823 plakalı minibüsünün yanına geldiğinde, cam sileceğinde kağıtta yazılı bir not ve yan aynasının üzerinde de çanta olduğunu gördü. Bunun üzerine polise haber verdi. Sevk edilen polisler, caddeyi trafiğe kapatıp, çevresinde geniş önlem aldı. Çağrılan
bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyip önce çantayı kontrol etti. Görevli çantanın tehlikeli madde içermediğini anlayınca bıçakla çantayı deldi. Çantanın içinden daha önceden kullanılmış çok sayıda evrak çıktı. Cam sileceğine bırakılan notta ise 'Atatürk Ölmedi' şiirinin, ikinci kıtasındaki ''Türklüğe güç veren devrimler senin Yurduma çizdiğin aydın yol senin Gençlik senin, sen gençliğinsin Ölmedin ölemezsin''sözlerinin yazılı olması dikkat çekti. Polis, çanta ve notun kim tarafından bırakıldığını tespit etmek için evrakları ve çantayı inceleme altına aldı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV