banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Bahçeli'den Erdoğan'a sert sözler

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat Demokrasi Mitingi’ Zeytinburnu’ndaki Kazlıçeşme alanında yapıldı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 18:05
Bahçeli'den Erdoğan'a sert sözler
banner322
Bahçeli'den Erdoğan'a sert sözler
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat Demokrasi Mitingi’ Zeytinburnu’ndaki Kazlıçeşme alanında yapıldı. Konuşmasında Başbakan'ı sert sözlerle eleştiren MHP lideri Bahçeli, mitingin sonunda kalabalıkla beraber "Andımız"ı okudu.

Miting öncesi partililer, alanına polisin kurduğu kontrol noktalarından üst araması yapılarak alındı. Girişte MHP ve Türk bayraklarının dağıtıldığı alanda toplanan partililer sloganlar attı. Meydana kaldırılacağı belirtilen ’Andımız’ın yazılı olduğu dev bir bayrak asılması dikkat çekti. Miting alanında bekleyen kalabalık, şarkıların yanı sıra hoparlörlerden yankılanan ’Andımız’a eşlik etti.

Miting alanı yanında yapımı süren Marmaray’da çalışan iş makinasına da MHP flaması asıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de saat 17.00 sıralarında miting alanına geldi. Bahçeli, partililerin oluşturduğu insan zinciri arasında miting alanına girdi.



"ŞEREFSİZLERE DUR DİYECEK MİLLİ İRADE NEREDE?"
"Büyük Türk milleti" diyerek konuşmasına başlayan Bahçeli, "Bu kabalığa şahit olmaktan övünüyorum. Buradaki kalabalık hepimizi daha da cesaretlendirmiştir. Türk'e kefen biçmeye çalışan şerefsizlere dur diyecek milli irade nerede? Şüphesiz buradadır. Şüphesiz Kazlıçeşme'dedir "dedi. Miting alanını dolduran kalabalık bu sözler üzerine "Vur de vuralım, öl de ölelim" diye sloganlar attı.

"DEMOKRATİKLEŞME HAMLELERİ PKK'NIN AKLANMASI İÇİN SEFERBER EDİLDİ"
Devlet Bahçeli, "Demokrasi en çok istismar edilen, özgürlük ise en çok yıpratılan ve gerçek anlamında koparılan kelime olarak hafızalara kazandı. İleri demokrasiyi, bölünme olarak belirleyen başbakan ve hükümeti demokrasiyi kuklaya çevirdi. Demokrasinin ruhuna aykırı olan ne varsa AKP tarafından uygulandı. Demokratikleşme hamleleri PKK'nın aklanması, temize çıkarılması ve taleplerinin karşılanması için seferber edildi" diye konuştu.

BAHÇELİ, MALTEPE GÜLSUYU MAHALLESİ'Nİ ÖRNEK GÖSTERDİ
"Milli kimliğimizi demokrasi ve özgürlük diye biçmeye çalışıyorlar" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Başbakan şunu bil ki, İstanbul seni ve pazarlık ortağın cani başını iyi tanımakta. Fetih ruhu bir kez daha ortaya çıkan, Türk milletinin önündeki AKP-CHP-BDP- PKK ve İmralı Canisini yıkıp geçecektir. Sokaklar suç örgütüne teslim edildi. İstanbul'un birçok semti Maltepe Gülsuyu Mahallesi gibi teröristlerin cirit attığı yer haline geldi. Devletimizin varlığı ve milletimizin bütünlüğü tehlikelerle yüz yüzedir. Bu konu bir beka meselesi haline döndü" diye konuştu.

"İMRALI CANİSİ PAKETTEN MEMNUN"
Bahçeli’nin konuşmasından diğer satır başları:

- Başbakan bugünü kadar bizi hiç yanılmadı.

- İmralı canisinin siyaseti girmesiyle alakalı bir soruyu olmayacak bir şeyi bana sormayın diyen Başbakan müsait zaman aramalıdır. Çünkü biz Recep Tayyip Erdoğan’ın ciğerini biliyoruz. Planlarını anlıyor anında kavrıyoruz.

- Erdoğan PKK’nın posta kutusuna hemen teslim suni teneffüs yapmıştır. Sözde çözüm ve barış ezberleri yıkım projesi aşama aşama gelmiştir.

- Erdoğan millet iradesine ara rejim dönemlerini aratmayacak şekilde ambargo koymuş ben yaptım şeklinde sözde Demokratikleşme Paketi açıklamıştır. Bu işten İmralı canisi memnundur. Kandil cephesi oyunbozanlık yapsana müjde aldığında sevinç taklaları atmaktadır. Teröristler görünüşte şikayet etseler de keyiflerine diyecek yoktur.

"TÜRK MİLLETİ ALAYINIZI ŞAŞKINA ÇEVİRECEK"
- Demokrasi ve özgürlüğü pür dikkat pakete yerleştiren Başbakan’ı Türk milleti kızgınlıkla izlemiştir. PKK ne umduysa başbakan imdada yetişmiş. Bundan sonra da yetişmeye devam edecektir. Bölücülüğe rütbe kazandıran garabet bir kişilik başbakan görevindedir.

- Sözde demokratikleşme Paketi’nin her satırında PKK’nın hükmü vardır. Göz boyamak adına pakette bazı makul düzenlemelere gidilmiştir.
Başörtüsü PKK’nın kanlı hedefleri ile aynı pakete eleştirilmiştir. Türkiye bölünme tüneline iyice sokulmuştur. Birbirine anlamayan birbirinden kopuk nesillerin yetişmesi için hamle yapılmıştır.

- Türkiye hasımları yeni bir cephe elde etmiştir. Bundan sonra bazı yerleşim yerlerinin de ismi değişmiştir. Sayın başbakan İstanbul’u Konstantinopolis mi yapacaksın. Biliniz ki İstanbul’da sadece iki parti yoktur ve Milliyetçi Hareket bu şehrin her kesiminin yönetimine taliptir. İstanbullu kardeşim artık yeter demelidir.
Bu seçim ahlaksızlığa karşı faziletin seçimi olacaktır.

- Bu seçim bölünmeye kargaşaya ve düşmanlığa karşı milli birliğin seçimi olacaktır. Türkiye bu seçimi kaçırırsa her şey için çok geç oylayacaktır. İmralı canisini affetmeye ve TBMM’ye taşımaya hazırlanan başbakan ders verilmedir. İstanbul geleceğine sahip çıkmalıdır.

"ANDIMIZ" İLE BİTİRDİ
- Başbakan ve hükümetine göre Andımız faşist bir hükümetin yansımasıdır. Andımız militarist ifadelerle doludur. Başbakan ve gerçek faşist zorba ekibine sesleniyorum. Siz ne yaparsanız yapın Türk milleti Andımız’a sahip çıkacaktır. İster Kandil’e uşak olun ister İmralı canisinden müzakere afyonu yutun. Türk milleti alayını şaşkına çevirecektir. Milliyetçi Hareket’in gücü alayına yetecektir. Andımızı söyleyerek yürüyeceğiz.

- Haber olsun Sayın Erdoğan Yüce Divan biletin çoktan kesilmiştir. Fırsatın varken zamanın varken kaçmak ve yabancılara sığınmak için tüm hazırlıklarını şimdiden yapmak senin yararına olacaktır. Konuşmamı bitirmeden önce sizlerin de katılımıyla Andımızı okumak istiyorum.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV