banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Barış Pınarı Harekatı'nda 3 günde 14 köy kurtarıldı

Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişmeleri... Türkiye, terör örgütleri PKK/YPG ve DEAŞ'a karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlattı. Harekat kapsamında Tel Abyad ve Rasulayn'da 14 köy terörden arındırıldı. Harekâtın başından itibaren aralarında YPG’nin sözde komutanı Amir Ahin’inde olduğu toplam 415 terörist öldürüldü.İşte Barış Pınarı Harekatı'nda dakika dakika son durum...

12 Ekim 2019 Cumartesi 08:32
Barış Pınarı Harekatı'nda 3 günde 14 köy kurtarıldı
banner264
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika! 3 günde 14 köy kurtarıldı

Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişmeleri... Türkiye, terör örgütleri PKK/YPG ve DEAŞ'a karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlattı. Harekat kapsamında Tel Abyad ve Rasulayn'da 14 köy terörden arındırıldı. Harekâtın başından itibaren aralarında YPG’nin sözde komutanı Amir Ahin’inde olduğu toplam 415 terörist öldürüldü.İşte Barış Pınarı Harekatı'nda dakika dakika son durum...

Kombi Servis 

Barış Pınarı Harekatı son dakika gelişmelerini anbean www.buyukhaber.com üzerinden takip edebilirsiniz.

İşte dakika dakika Barış Pınarı Harekatı'nda yaşananlar:

07.23: Milli Savunma Bakanlığı: Barış Pınarı Harekatı kapsamında etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG'li terörist sayısı 415 oldu.

23.14: Milli Savunma Bakanlığı: Fırat’ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekâtı kapsamında etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG’li terörist sayısı 399 oldu. 

22.33: Milli Savunma Bakanlığı: Bugün sabah saat 07.00’den itibaren Fırat’ın doğusundaki 25 hudut karakolumuza terör örgütü PKK/PYD-YPG tarafından yapılan taciz ateşlerine, kara ateş destek vasıtalarımızla karşılık verilmiş, toplam 16 terörist etkisiz hale getirilmiştir. 

20.16: Nusaybin ilçesinde YPG/PKK'lı teröristlerce sivillere yönelik düzenlenen saldırıda 8 kişi şehit oldu, 35 kişi de yaralandı. 

Klima Servis



19.24:  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Tel Abyad'da 8, Rasulayn'da 4 km içeri girdik

19.08: Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Fırat Nehrinin doğusundaki Tel Abyad ilçesinin Halave köyü YPG/PKK'lı teröristlerden kurtarıldı.

17:49 Suriye'nin Azez ilçesindeki üs bölgesine teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda 2 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz yaralandı.

17: 35: Barış Pınarı Harekatı'nın ilk 48 saatinde 342 terörist etkisiz hale getirilirken 13 köy YPG/PKK'dan kurtarıldı. 

17:16: Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, harekat bölgesinde YPG/PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 askerimizin şehit olduğu belirtildi.

17:03: Mardin'in Nusaybin ilçesinde YPG/PKK'lı teröristlerce sivillere yönelik düzenlenen havanlı saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.

15:08: Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Fırat Nehrinin doğusundaki Rasulayn ilçesinin Tel Halef köyü YPG/PKK'lı teröristlerden kurtarıldı

14:37: MSB: TSK'nın Kamışlı ve Derik’te halkı hedef aldığına dair yalan haberler akıl sınırını zorluyor. Bu bölgelerde TSK’ya ait operasyon unsuru yok.



12:37: Milli Savunma Bakanı Akar: "Harekat, planladığımız şekilde başarıyla devam ediyor. Şu ana kadar 342 terörist etkisiz hale getirildi."

12.13 TSK ve Suriye Milli Ordusunun sürdürdüğü Barış Pınarı Harekatı kapsamında Resulayn kırsalında 3 teröristin daha yakalanmasıyla Resulayn kırsalında ele geçirilen ve teslim olan terörist sayısı 11'e yükseldi.

11:13: Barış Pınarı Harekatı'nda obüs atışlarıyla vurulan Rasulayn'daki terör mevzilerinden yer yer duman yükseliyor. Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye Milli Ordusu ile Suriye'nin kuzeyinde terör örgütleri YPG/PKK ve DEAŞ'a karşı yürütülen harekat kapsamında Rasulayn ve çevresindeki terör mevzileri, operasyonun 3. gününde ateş altına alınmaya devam edildi. Rasulayn'daki terör hedefleri aralıklarla obüs atışlarıyla vuruldu, bölgeden yer yer duman yükseldi. Kentteki çatışma sesleri Ceylanpınar'dan duyuluyor. Öte yandan, sınır hattına gönderilen tankların sevkiyatı da devam etti.

08:49: Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Tel Abyad'daki terör hedefleri sabahın erken saatlerinden itibaren obüs atışlarıyla vuruluyor. Terör örgütü YPG/PKK üyeleri ise Tel Abyad ilçe merkezi batısı ve doğusunda, TSK'ye ait SİHA'ların görüntü almasını ve uçakların hedeflerini vurmasını engellemek için lastik ve mazot yakıyor. Yanan lastik ve mazot nedeniyle gökyüzünde siyah bulutların oluştuğu görüldü.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 277 OLDU

Ayrıca ilçenin güneybatısından da aralıklı olarak silah ve doçka sesleri geliyor.

07.05: Milli Savunma Bakanlığı: Barış Pınarı Harekatı'nın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 277 oldu.       

02.07: Harekat bölgesinde YPG/PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Astsubay Çavuş Ahmet Topçu şehit oldu, 3 asker yaralandı. 



00.27: Milli Savunma Bakanlığı: Barış Pınarı Harekâtı kapsamında icra edilen hava harekâtıyla 9 PKK/PYD-YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece harekâtın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 228 oldu.

00.20 Rasulayn ve çevresinde bulunan terör mevzileri, gecenin ilerleyen saatlerinde de ateş altına alınmaya devam edildi. Rasulayn'daki terör hedefleri aralıklarla obüs atışlarıyla vurulurken, bölgedeki yoğun çatışma sesleri de Ceylanpınar ilçesinden duyuldu

00.07: Şanlıurfa Valiliği: PKK-PYD terör örgütü mensuplarınca, ilimiz Ceylanpınar ilçesine atılan mühimmatın patlaması sonucu yaralanan ve Ceylanpınar Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Mazlum GÜNEŞ (11) adlı evladımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. 



23.41: Milli Savunma Bakanlığı: Fırat’ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekâtı’nda etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG’li terörist sayısı 219 oldu.

22:31: ABD ve Rusya, Türkiye'nin BMGK'de kınanmasını veto etti

20.13: Milli Savunma Bakanlığı: Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Rasulayn’daki bir sığınağa düzenlenen hava harekâtında 19 PKK/PYD-YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Böylelikle harekâtın başından itibaren etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 174 oldu.

19.32:  YPG/PKK'nın ikmal yolu da kesildi... SMO, Rasulayn ile doğusundaki Dırbasiye ilçesi arasında, YPG/PKK'nın ikmal için kullandığı yolu kesti. SMO, kurtarılan köylerde arama tarama faaliyetleri yürütüyor, güvenlik tedbirleri alıyor.

19.04:  Barış Pınarı Harekatı kapsamında Tel Abyad'daki Berzan, Cüdeyde ve Gısas köyleri kurtarıldı.

18.10: Barış Pınarı Harekatı kapsamında Rasulayn'ın batısındaki Aşağı Kişto köyü teröristlerden kurtarıldı.





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV