banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Başbakan Binali Yıldırım konuşuyor

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Grup toplantısında konuşuyor.

10 Ekim 2017 Salı 12:11
Başbakan Binali Yıldırım konuşuyor
banner311
Başbakan Binali Yıldırım konuşuyor
AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Grup toplantısında konuşuyor.
işte satır başları...

Hafta sonu maalesef ABD, müttefiklik ilişkimizle bağdaşmayan bir karar aldı ve ülkemize vize vermeyi askıya aldığını duyurdu. Türkiye'deki ABD misyonları ve personelinin güvenliğine yönelik taahhütlerimizin sorgulanmasından dolayı esef duyuyoruz. Ülkemizdeki ABD misyonları dahil bütün elçiliklerin personeline sağlanmakta olan geniş güvenlik tedbirleri devam ediyor.

"VİZELERİ ASKIYA ALMA GEREKÇESİ ÇELİŞKİLİ"


Kısa süre önce İçişleri Bakanlığımıza gelen bir yazıda ABD elçiliklerinin, misyonlarının güvenliklerinin artırılması yönünde bir talep var. Bu talebi memnuniyetle karşılayıp tedbirleri artıracağımızı büyükelçiliğe bildirdik. Elçiliğin verdiği cevap "Bizim güvenlik sorunumuz yok, düşüncenizden dolayı teşekkür ediyoruz". Hal böyleyken vizeleri askıya alma gerekçesi çelişkidir.

"MİSLİYLE KARŞILIĞINI VERİRİZ"


Türkiye bir kabile devleti değildir bize yapılanın misliyle karşılığını veririz. Nitekim saatler sonra aynı şekilde gereğini yaptık. Devletler aralarındaki sorunları konuşarak görüşerek çözmek zorundadır. Amerika gibi büyük bir ülkeye hiç yakışmayacak bir davranış. Amerika'yı daha sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Sorun bir an önce çözülmelidir. Kafalarının arkasındaki gerçek nedenin ne olduğunu ifşa etmekte gecikmediler. Neymiş FETÖ soruşturması kapsamında Amerikanın bünyesinde çalışan bazı kişiler hakkında işlem başlatmışız. Amerikanın misyonunda olması ona bir ayrıcalık getirecek. Beyefendilerden izin mi alcağız onların icazetini mi alacağız. FETÖ'yu niye orada besliyorsunuz? Bu müttefikliğie sığar mı? Bir bankamızın genel müdür yardımcısını içeri alırken bize mi sordunuz, bizden izin mi aldınız?

Eğer müttefikliğimiz devam edecekse Suriye'de PKK'nın kuzenleri YPG/PYD'ye destekten vazgeçeceksiniz.

"RUSYA VE İRAN'LA İNSİYATİF ALDIK"


Diğer bir konu da Suriye ve Irak'ta yaşanan gelişmelerdir. Bizi de yakından ilgilendiren bazı hadiseler var. Sınırlarımızda yaşanan hiç bir gelişmeye sırtımızı dönemeyiz. Son zamanda Suriye'de yaşanan gelişmelere doğru şekilde yön verebilmek için Rusya ve İran'la inisiyatif aldık. Sınırımızı güvenlik altına almak amacıyla geçen yıl, 24 Ağustos'ta Fırat Kalkanı Harekatı'nı başlatmıştık. Bu harekat kapsamında güney sınırlarımızda 2 bin kilometrekarelik emniyetli alan tesis ettik. Halen bölgeye taşınan göçmenlerin normalleşme ve hayata tutunma çabaları devam ediyor. Bunun için de önemli altyapı işlerini yapıyor, onlara destek oluyoruz.

"FIRAT KALKANI'NDAN SONRA İKİNCİ FAALİYET"


3 garantör ülke tarafından İdlib çepeçevre bir güvenlik çemberine alınacak ve buradaki terör faaliyetleri engellenecek. 8 Ekim itibariyle harekat başladı. Fırat Kalkanı'ndan sonra sınırılarımızın ötesindeki ikinci faaliyettir. TSK bölgedeki görevlerini Astana sürecindeki garantör ülkelerle mutabakata varılan angajman kuralları çerçevesinde yürütecektir. Herkes rahat olsun ne yaptığımızı bilerek titizlikle yolumuza devam ediyoruz.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV