banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Başbakan Yıldırım'dan son dakika vize krizi açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da Valiler Toplantısı'nda konuştu. Başbakan Yıldırım, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin, "Temennimiz ilişkilerin kısa sürede normale dönmesi" dedi.

11 Ekim 2017 Çarşamba 14:11
Başbakan Yıldırım'dan son dakika vize krizi açıklaması
banner266
Başbakan Yıldırım'dan son dakika vize krizi açıklaması
Beylikdüzü Tabela

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da Valiler Toplantısı'nda konuştu. Başbakan Yıldırım, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin, "Temennimiz ilişkilerin kısa sürede normale dönmesi" dedi.
Sizler 81 ilimizin en üst düzey yöneticileri olarak devlet geleneğimizi sürdürüyor, ağır bir vazifeyi omuzlarınızda taşıyorsunuz. Sizler, bizler 15 yıldır Türkiye'yi, takip eden değil, takip edilen bir ülke haline getirmek için büyük gayret sarfediyoruz.

VİZE KRİZİ: TEMENNİMİZ İLİŞKİLERİN KISA SÜREDE NORMALE DÖNMESİDİR

Son günlerde Amerika ile yaşadığımız vize krizi gündemin sıcak konularından birisini oluşturuyor. Amerika'nın güvenlik zafiyetini öne sürerek  

vize işlemlerini askıya aldığını duyurdu. Biz de ülkemize yakışanı yaptık, mütekabiliyet esasına dayanarak aynı karşılığı verdik. Temennimiz ilişkilerin kısa sürede normale dönmesidir. Türkiye olarak sağduyuyu elden bırakmayacağız.

FETÖ İLE MÜCADELE

Gerek FETÖ gerek PKK terör örgütüyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerde dikkatli, kılı kırk yararak işlem yapmanız önem taşıyor.

İDLİB OPERASYONU

Biz bölgede terör değil bir barış kuşağı oluşturmak için gayret sarfediyoruz. Şu an itibarıyla Astana'da alınan kararın gereğini yerine getirmek bakımından askerlerimiz İdlib'de bir sorumluluk üstlenmiş durumda. Amaç, Suriye'de kalıcı barışın tesis edilmesidir.

KUZEY IRAK REFERANDUMU

Terör oluşumları ile kol kola girenler Irak'ın tüm kazanımlarını kaybetme olasılığını iyi hesap etmeliler. Oldu bittiyle oluşturulan referandum bölgesel barışı tehdit etmektedir.

VALİLERE MESAJ

Biz en baştan beri millet devletin değil, devlet milletin hizmetinde olacak dedik. Size düşen görev devlet ile millet arasındaki mesafeyi kapatmaktır. Mesafe koymamaktır. Mutluluğunu, sevincini yüreklerinizde hissederek görev yaptığınızı biliyorum. Sizleri bu bilinç ve gayretinizden dolayı tebrik ediyorum fakat hayatın bir gereği olarak sürekli yenilenmeye ihtiyaç var. Başarılarımızla övünerek değil, daima yeni başarılar, daha iyisini nasıl daha iyi yapacağız düşüncesi ile çalışmak mecburiyetindeyiz.

Uzun seneler milletimizin yüzü gülmedi. Hamdolsun, son 15 yılda biz bu durumu tersine çevirdik. Artık milleti yaşat ki devlet yaşatsın, milleti yücelt ki devlet yücelsin prensibini hayata geçirmiş bulunuyoruz.

"HATA YAPIN AMA HAİNLİK YAPMAYIN"

Mesele ülkenin geleceği ve menfaati ise hata yapın ama hainlik yapmayın. Hata yapmaya alan var ama hainliğe asla alan yok. Bulunduğunuz şehirlerden milletin emaneti  sizlerin omuzlarınızdadır. Rızasını beklediğiniz yegane mercii milletin ta kendisidir.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV