banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Beşiktaş Kulübü'ne haciz şoku

Bir reklam şirketi Beşiktaş Kulübü'nden alacakları için icra takibi başlattı.

15 Nisan 2015 Çarşamba 15:14
Beşiktaş Kulübü'ne haciz şoku
banner266
Beşiktaş Kulübü'ne haciz şoku
Bir reklam şirketi Beşiktaş Kulübü'nden alacakları için icra takibi başlattı. 8 milyon 839 bin dolarlık alacak için memurlar şu anda Beşiktaş Kulübü binasında işlem yapıyor. Kulüp başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu 13. kattaki tüm masa, sandalye ve diğer eşyalara haciz konuldu. Kulüp binasının yakınlarına 3 tane kamyon getirilirken, kulüp çalışanları ile avukatlar arasında arbede yaşandı.
Tabela

Beşiktaş Kulübü haciz şoku yaşıyor. 8 milyon 839 bin dolarlık borç için haciz memurları Akaretlerdeki kulübün kapısına dayandı. Haciz memurlarının kulüp binasına gelmesinin ardından siyah beyazlı kulübün avukatları rotasını Akaretler'e çevirdi. Haciz memurları kulüp başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin oturduğu 13. kattaki tüm masa sandalye ve eşyalara haciz koydurdu. Borcun eski başkan Yıldırım Demirören döneminden kalma ve Aktif Tanıtım Şirketi'ne olduğu öğrenildi.
Beşiktaş Kulübü'ne haciz için gelen kamyonların ikisi Akaretler Yokuşu'nda bekletiliyor.

300 BİN DOLAR ÖDENMEYİNCE ANLAŞMA BOZULDU VE...
İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ve bazı yöneticiler, eski başkan Demirören döneminden kalan borç için bir süre önce Aktif Tanıtım Şirketi yetkilileri ile anlaşıp, rakamı 3 milyon dolara indirmişti. Ancak 3 milyon dolarlık borcun 300 bin dolarlık son taksiti ödenmeyince anlaşma bozuldu ve reklam şirketi yetkilileri bu sabah Akaretler'e gelerek binayı haciz işlemini başlattı.

SAAT 14.15'E KADAR HİÇBİR YÖNETİCİ YOKTU
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın konu ile ilgili olarak avukatlarla telefon görüşmesi yapıp bilgi aldığı belirtilirken, kulüp binasında saat 14.15'e kadar hiçbir yöneticinin olmaması dikkat çekti. 14.15 sularında yönetim kurulu üyesi Erdal Karacan ile kulüp müdürü Levent Çifter kulüp binasına gelerek avukatlarla görüşmeye başladı.
HUKUK BÜROSU AÇIKLAMA YAPTI
Reklam şirketinin hukuk bürosu ise yaptığı yazılı açıklamada, borcun Yıldırım Demirören dönemine ait olduğu, Fikret Orman yönetiminin borcu ödeme protokolüne bağlasa da protokole uyulmadığı gerekçesiyle icra takibine kaldığı yerden devam edilerek haciz işlemine başlanmıştır denildi.
AVUKATLARLA HACİZ MEMURLARI ARASINDA ARBEDE YAŞANDI
Haciz memurları ve avukatlar kulüp binasına geldiğinde tatsız olayların yaşandığı, kulüp avukatlarının hacize gelen memurları ve avukatları içeriye almak istemedikleri öğrenildi. Bu sırada arbede yaşandığı belirtildi. İçeriden alınan bilgilere göre sert tartışmalar oldu.
KULÜPTE PARA OLMADIĞI İÇİN ÖDEME YAPILAMADI
Memurlar içeri girince yapılan görüşmede, kulüpte para olmadığı için ödeme yapılamayacağı anlaşıldı. İçerideki mallar için tutanak hazırlandı. Haciz işlemi yeniden başlatıldı. Görevliler ilk etapta başkan ve yönetim kurulu üyelerinin odalarının bulunduğu 13. kattaki tüm masa, sandalye ve diğer eşyaları toplatıp değer tespiti yaptı.

ÖN KAPIDA 2, ARKADA 1 KAMYON...
Haciz için gelen reklam şirketi yetkilileri 3 tane kamyon getirtti. Kamyonların 2'si kulüp binasının ön tarafında, diğeri ise arkada bekletiliyor.
HUKUK BÜROSU: 6 AYDIR TELEFONLARIMIZA BİLE ÇIKMADILAR
Haciz koyduran şirketin hukuki işlemlerini takip eden Dedeoğlu Hukuk Bürosu'ndan avukat Mehmet Dedeoğlu, büyük yankı yaratan olayla ilgili olarak 'haber1903.com'a yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı. 6 aydır siyah beyazlı yetkililere ulaşmaya çalıştıklarını ancak, telefonlarına cevap bile verilmediğini öne süren Dedeoğlu şunları söyledi:
"Şu anda büromuzun avukatları Akaretler'de haciz işlemleri yapıyorlar. Son derece üzgünüz. Çünkü 2006 yılından bu yana devam eden bir alacak. Geçmiş dönem yönetimlerinden bugüne kadar ötelenmişti. En son sayın Fikret Orman tarafından protokole bağlamıştık. Vadeler çerçevesinde ödemeler yapılacaktı. Maalesef bunlara uyulmadı. Aşağı yukarı 1 yıldır tüm kanalları zorluyoruz. Artık ümidimiz kalmadığı için son çare olarak haciz işlemlerine başladık."

"MAL VARLIKLARINI KAÇIRIYORLAR"
Beşiktaş Kulübü'nün mal varlıklarını kaçırma yöntemi izlediğini belirten Dedeoğlu, "Bunu Beşiktaş Kulübü değerlendirecek. Biz bankalar dahil tüm mal varlıklarına haciz işlemlerini uyguladık. Onlar birtakım iktisadi teşekküller kurarak mal varlıklarını kaçırma yöntemini izliyorlar. Ödemelerini bu iktisadi teşekküller üzerinden yaparak hacizden kurtulmaya çalışıyorlar. Ancak kanun bu tür davranışları korumaz. Hukukun üzerinde hiçbir şey yok. Şu anda SPK'ya bile bildirsek çok büyük ceza alırlar. Çünkü Beşiktaş borsaya bağlı bir şirket. Ödemelerini başka bir şirkete kaçırarak yapamaz. Aslında yatırımcıdan dahi bazı şeyleri gizliyorlar. Dolayısıyla bunlar SPK tarafından incelenip görülmesi gereken şeyler. Çok fazla bu konulara girmek istemiyorum" dedi. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV