banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

TPS, Mmorps ve Shooter

TPS, Mmorps ve Shooter Oyunları

01 Mayıs 2015 Cuma 12:20
TPS, Mmorps ve Shooter
banner322


      Günümüzde insanlar streslerini atabilmek için çeşitli yollara başvurmaktadır. Bunlardan biri de teknolojinin çokça geliştiği ve çığır açtığı oyun dünyasıdır. Oyunlar insanların hem hayal dünyalarında yolculuğa çıkmalarını sağlamakta hem de stresten insanları uzaklaştırmaktadırlar.  Tps oyunu bağlantımızla sizde eve yorgun, stresli ve sıkıntılı geldiğiniz günlerde rahatlamak için oyunu oynayabilir ertesi güne daha iyi bir şekilde başlayabilirsiniz. Ayrıca http://houndsonline.com/tr/mmorps-oyunlari dünyada en çok oynanan online oyunudur. Gerçekten de stres atmanız için birebir olan bu oyunu bağlantılarımızdan kolayca oynayabilirsiniz.

     Diğer yandan tıkla ve diğer üye olabileceğiniz tps, mmorps ve shooter oyunları seçeneklerine ulaş! Bu oyunu da günümüzde birçok insan oynuyor ve çok da memnunlar. Çünkü diğer online oyunlar gibi bu da hayal gücünüzü geliştiriyor ve sizi günlük stresinizden kurtarmaya yardım ediyor.  Hayatta kalma oyunu ya da shooter oyunları gibi aksiyon bazlı oyunlara ulaşmak için tıklayın, üye olun ve hemen oynamaya başlayın.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV