banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beylikdüzü'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Çoşkusu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Açılışını yaptığı “Barış ve Sevgi Buluşmaları” 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri ile başladı.

30 Ağustos 2014 Cumartesi 23:31
Beylikdüzü'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Çoşkusu
banner267

Beylikdüzü'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Çoşkusu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Açılışını yaptığı “Barış ve Sevgi Buluşmaları” 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri ile başladı.

Beylikdüzü Tabela Neon

Sanatçı Kubat birbirinden güzel eserleri ile çoşkulu anlar yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi Sunucu Korhan Abay Sunumuyla “Barış ve Sevgi Buluşmaları” Etkinliklerini 30 Ağustos Zafer Bayramı Kubat konseri ile başlattı. Vatandaşlarla birlikte okunan 10.Yıl marşı birlik ve beraberliğin sevgi tohumlarının dille döküldüğü etkinliklerin ilk gününde Başkan Ekrem İmamoğlu alışılanın dışına çıkarak söyleşi tadında bir konuşma yaptı. Siyasetten, Nutuklardan uzak Barış ve Sevgi temaları ile halkı kucakladı.

Konser öncesi  “Barış ve Sevgi Buluşmaları” etkinlik alanında tezgâhları dolaşan Başkan Ekrem İmamoğlu  halkla iç içe halkın sorunlarını dinleyerek yerinde çözümler üretti.

Beylikdüzü Protokolsüz kaldı!

Konserlerde alıştığımız görüntülerden biri de ön kısma serilen protokol koltukları yoktu. Engelli ve yaşlı vatandaşlar için ayrı bir platform yapıldı. Protokol halkla birlikte konseri izledi coşkuya eşlik etti.

Ortak Dil Barış ve Sevgi İçin…

Sevilen pek çok sanatçının Beylikdüzü’nde olacağı “Barış ve Sevgi Buluşmaları”nda Beylikdüzü halkı, unutamayacağı iki hafta geçirecek. Türkünün kraliçesi Selda Bağcan gönüllere dokunan sesi ile duygulara hitap ederken, yılların eskitemediği müzik grubu MFÖ, sevilen parçalarını ve muhteşem performansını sevgi ve barış için sergileyecek. Türkü, sanat, özgün ve pop olmak üzere birçok tarzda şarkılarını seslendiren kadife ses Şevval Sam da yine Beylikdüzü’nde şahane bir konser verecek. Etkinlik kapsamında ayrıca Yaşar, Erdem Kınay-Merve Özbay, Berkay, Atiye, Enbe Orkestrası ve İrem Derici gibi pop müziğinin sevilen isimleri sevenleriyle bir araya gelecek. Sunucu Korhan Abay ise eğlence içerikli çeşit çeşit oyunlarıyla Beylikdüzü halkı ile birlikte olacak.

 "Beylikdüzü’nü Davet Ediyorum”

Cumhuriyet Bulvarı’nda gerçekleşecek buluşmalarda birbirinden renkli ve keyifli etkinliklere imza atacaklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Barışı ve sevgiyi Beylikdüzü’müzün caddelerine taşıyoruz. Kent yaşamında sosyal hayatı değerli kılmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize tüm Beylikdüzü’nü davet ediyorum” diye konuştu. Özellikle önemli günlere de özel kutlama programları hazırlayan Beylikdüzü Belediyesi, Türk Ulusunun kurtuluşunu hazırlayan kararların verildiği Sivas Kongresi’nin 95. Yıldönümü’nü, Beylikdüzü Sivaslılar Derneği ile 4 Eylül Perşembe Günü Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gerçekleştireceği Sivas Yöresi oyunları ile gündeme taşıyacak. 8 Eylül Pazartesi Saat 20:00’da ise Dünya Okuma Yazma Günü,Ünlü Şair-Yazar Sunay Akın’ı katılımıyla kutlanacak. Yine Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin İzmir Yöresine ait canlandıracağı oyunlar ile İzmir’in kurtuluşunun 92. Yıldönümü anılacak.

Gaziantep Kültürü Yansıtılacak 

Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı bu yıl 3.’sü düzenlenen Gaziantep Yemek, Sanat ve Kültür Şenliği ise vatandaşları, “Barış ve Sevgi Buluşmaları”nda bir araya getirecek. 12-13-14 Eylül tarihlerinde Çarşamba Pazarı alanında sürecek şenlikte Gaziantep sofrası, lezzetleri; şehrin sanatsal ve kültürel değerleri Beylikdüzü’nden İstanbul’a yansıtılacak

 

 

BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI PROGRAMLARI:
2 Hafta Boyunca devam edecek etkinlikler Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi- Kuğulu Park yanında gerçekleşecek.
Selda Bağcan – 1 Eylül Pazartesi Saat: 21.00 / Dünya Barış Günü-Barış Şarkıları
Erdem Kınay- Merve Özbay – 2 Eylül Salı Saat: 21.00 / İstanbulspor Lansmanı
Bulutsuzluk Özlemi – 3 Eylül Çarşamba Saat: 21.00
Cengiz Özkan – 4 Eylül Perşembe Saat: 21.00
Şevval Sam – 5 Eylül Cuma Saat:21.00
Berkay – 6 Eylül Cumartesi Saat:21.00
Enbe Orkestrası – 7 Eylül Pazar Saat: 21.00
Sunay Akın – 8 Eylül Pazartesi Saat: 20.00 – Dünya Okuma Yazma Günü Programı Saat 19.30
Yaşar – 8 Eylül Pazartesi Saat: 21.00
İrem Derici – 9 Eylül Salı Saat: 21.00
Atiye – 10 Eylül Çarşamba Saat: 21.00
Gripin – 11 Eylül Perşembe Saat: 21.00
Sefa Doğanay – 12 Eylül Cuma Saat: 20.30
Selçuk Balcı – 12 Eylül Cuma Saat 21.00
MFÖ- 13 Eylül Cumartesi Saat: 21.00

Büyük Haber

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV