banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Bu 9 sorunun yanıtını bulun FETÖ’nün kodlarını çözün!

Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyesi MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan FETÖ’nün siyasi ayağının ortaya çıkarılması için bir çalışma yaptıMİT, ByLock ve mali ayakla ilgili işte şu dokuz soruya yanıt aradı...

09 Aralık 2016 Cuma 06:58
Bu 9 sorunun yanıtını bulun FETÖ’nün kodlarını çözün!
banner311
Bu 9 sorunun yanıtını bulun FETÖ’nün kodlarını çözün!

Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyesi MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan FETÖ’nün siyasi ayağının ortaya çıkarılması için bir çalışma yaptıMİT, ByLock ve mali ayakla ilgili işte şu dokuz soruya yanıt aradı:

Beylikdüzü Klima Servisi

1 – MİT, 15 Temmuz öncesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün hareketleriyle ilgili olarak hangi istihbaratları hangi kurumlara zamanında iletti?
2 – 15 Temmuz'da Başbakan ve Cumhurbaşkanı, MİT Müsteşarına neden ulaşamadı, sebebi nedir?
3 – 15 Temmuz sonrası kendisine bağlı MİT Müsteşarı'yla, Başbakan kaç defa görüştü? Ya da uzunca bir süreden bu yana görüşmediği iddia edilmektedir, bunun sebepleri nedir?
4 – Özellikle, 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nda dinlediğimiz asker kökenli kişiler, bugüne kadar FETÖ'yle ilgili askeri kaynaklara bilgi gitmediğinden yakındı. Bilgi olmadığından mı, yoksa olduğu halde ilgili kurumlara bu istihbarat ulaştırılmadı?
5 – 15 Temmuz gecesi TRT'de bildiri okutan ‘yurtta sulh konseyi' kimlerden oluşuyor?
6 – Sözde darbe konseyinin siyasi uzantıları ve siyasi destekçileri kimlerdir?
7 – TMSF'nin birçok şirket hakkında aldığı el koyma kararları var. Daha önce MİT, MASAK, BDDK gibi devletin sorumlu kurumları FETÖ şirketlerinin para hareketlerini niçin fark etmedi? Gördüyse ne yaptı?
8 – 15 Temmuz'dan bu yana ByLock kullananların listesine ulaşan, ebeye, hemşireye, öğretmene, hâkime, hekime, polise, askere ulaşan MİT, bunları atayan il müdürlerine, genel müdürlere, müsteşarlara ve bakanlara niçin ulaşamadı? Üst düzey bürokratlara ve siyasetçilere ne zaman ulaşılacak?
9 – FETÖ'ye istediği arazileri tahsis eden belediye başkanlarına niçin ulaşılamadı?



beylikdüzü gnl tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV