banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bugün 34 terörist öldürüldü! 11 terörist teslim oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde bulunan Kandil'deki hedeflere düzenlediği operasyonlar sonucu bugün 34 bölücü terörist öldürüldü.

25 Ağustos 2015 Salı 15:06
Bugün 34 terörist öldürüldü! 11 terörist teslim oldu
banner263
Bugün 34 terörist öldürüldü! 11 terörist teslim oldu
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde bulunan Kandil'deki hedeflere düzenlediği operasyonlar sonucu bugün 34 bölücü terörist öldürüldü.

11 terörist ise güneydoğunun çeşitli yerlerinde güvenlik güçlerine başvurarak teslim oldu. Türkiye'den Suriye'ye girmeye çalışan 20'si yabancı uyruklu 25 DEAŞ üyesi terörist yakalandı.

TSK'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kandil / Irak Kuzeyi Irak kuzeyinde bulunan Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) hedeflerine düzenlenen hava harekâtı sonucunda toplam 34 BTÖ mensubu terörist etkisiz hâle getirilmiştir" denildi.

beylikdüzü oto servis

TSK 24 Ağustos günü ise Hakkâri İli Şemdinli İlçesi Kepenek
Mahallesi Mevkiinde, yol kontrolü yapan emniyet unsurlarının, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce önceden yola döşenen El Yapımı Patlayıcıyı belirleyerek yerinde imha ettiğini bildirdi.

TSK'nın terörle mücadele kapsamında yurtiçinde gerçekleştirdiği diğer faaliyetler şöyle oldu:

-24 Ağustos günü Bingöl İli Karlıova İlçesi Kaynarpınar Jandarma Karakoluna, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist; iki piyade tüfeği ve üç adet el bombası ile birlikte güvenlik güçlerine teslim oldu.

-Hakkâri İli Yüksekova İlçesi Dağlıca Üs Bölgesine, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

-Şırnak İli Silopi İlçesi Habur Sınır Kapısında, güvenlik güçlerine yurt dışından gelen altı terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

-Mardin İli Kızıltepe İlçesi Şehit Çoban Hudut Karakoluna, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

-Diyarbakır İli Kayapınar Jandarma Karakoluna, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

-Hakkâri İli Şemdinli İlçesinde, güvenlik güçlerine, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Kilis ili Elbeyli ilçesi Kılcan Köyü Bölgesinde, Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan DEAŞ terör örgütü mensubu 20'si yabancı uyruklu 25 terörist yakalandı.

beylikdüzü oto servis

-23 Ağustos Pazar günü ise Erzurum İli Karayazı İlçesi Çavuşgüllü Jandarma Karakol Komutanlığına, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonrası, bölgede yapılan aramalarda, bir adet piyade
tüfeği, bir adet şarjör, 21 adet fişek, 30 adet boş kovan ve bir adet el dürbünü ele geçirildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV