banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

CHP'den FETÖ'ye milyonluk ihale

Aylardır haberlerini yaptığımız FETÖ'nün 'belediyelerden sorumlu' yönetecisi Erkan Karaaslan'ın Yaptıklarını ulusal basın görmeye başladı.

10 Aralık 2016 Cumartesi 10:31
CHP'den FETÖ'ye milyonluk ihale
banner291
CHP'den FETÖ'ye milyonluk ihale

Aylardır haberlerini yaptığımız FETÖ'nün 'belediyelerden sorumlu' yönetecisi Erkan Karaaslan'ın Yaptıklarını ulusal basın görmeye başladı.

Beylikdüzü Klima Servisi

Akşam - Yeni Şafak - Aydınlık - Kanal A - ve yüzlerce haber sitesi haberi internet sayfalarına gazetelere taşıdı.

Beylikdüzü ile ilgili yaptığımız haberler Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yargıya taşınmıştı.

Ulusal medya ve yüzlerce haber sitesine Ekrem İmamoğlu dava açacak mı!

Yalan haberlerle yapmakla suçlanmış bir grup tarafından Büyük Haber Gazetesi olarak mobing ve saldırılara maruz kalmıştık.

İçişleri Bakanlığı müfettişleri belediyelerde incelemelere başladığı bu süreçte bir çok tutuklamanında yaşanacağı kulislerde konuşulmaya başladı.Ulusal basın haberleri

CHP'den FETÖ'ye milyonluk ihale manşeti ile sayfalarına taşıdı.

FETÖ'nün 'belediyelerden sorumlu' yönetecisi Erkan Karaaslan'ın, Kılıçdaroğlu'nun özel kaleminin de aracılığıyla Sarıyer, Avcılar, Beylikdüzü ve Silivri belediyelerinden 8 milyonluk ihale aldığı tespit edildi.

CHP'li Beylikdüzü, Avcılar, Sarıyer, Silivri ve Beşiktaş belediyeleri, FETÖ'den tutuklu, danışmalık şirketi sahibi Erkan Karaarslan'a ihalelerle 8 milyon lira aktardı.

Bekad, Yeküd, E-Yöntem, ADEO Girişim, Sampaş, Vadi Yazılım, Glokal, Kamusis ve Vizyon Yayıncılık CHP'li belediyelerden aldığı 'kıyak' ihalelerle dikkat çeken şirketlerdi. Şirketlerin sahibi ise FETÖ soruşturmaları kapsamında 16 Ağustos'tan beri tutuklu olan Erkan Karaarslan. FETÖ'nün 'yerel yönetimler imamı' olduğu iddia edilen Karaarslan'dan Beylikdüzü, Avcılar, Sarıyer, Silivri, Beşiktaş Belediyeleri 'danışmanlık' hizmetleri satın aldı.

Bu ihaleler sonucunda Karaaslan'a 8 milyonun üzerinde para aktarıldığı belirlendi.

İçişleri müfettişleri, CHP'li belediyelerinin ihalelerle ilgili inceleme başlattı. Bu ihalelerde imzaları bulunan personel, ihale komisyon üyeleri, ihaleden sorumlu olan başkan yardımcıları ve belediye başkanlarının bilgilerine başvurdu. Müfettişler ilk olarak Sarıyer, Silivri, Avcılar ve Beylikdüzü belediyelerine gitti. Beşiktaş Belediyesi'nin 'İhale Yönetim Danışmanlığı', Adalar Belediyesi'nin de 'Mali Yönetim Danışmanlığı' adı altında Karaarslan'dan danışmanlık hizmeti aldığı belirlendi. Müfettişlerin önümüzdeki günlerde de bu belediyelerde inceleme yapacağı öğrenildi.

KILÇDAROĞLU'NUN ÖZEL KALEMİ İŞİN İÇİNDE Mİ?

Karaarslan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Ömer Tuncay Ceylan ile yakın ilişkide olduğu iddia edildi. Ceylan'ın 6 Nisan 2016'da Sarıyer Belediyesi'nde Erkan Karaarslan ile birlikte boy gösterdiği fotoğraflar ortaya çıktı. 'FETÖ belediye imamı Karaarslan' ve Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Ceylan, Belediye Başkanı Şükrü Genç ile aynı karede görülüyor. Öte yandan Kararslan'ın CHP'li belediyelerden ihale aldığı şirketleri Ceylan'ın göreve geldiği 2011 tarihinden sonra açması da dikkat çeken bir başka detay. Karaaslan'ın ihaleleri almak için Ceylan'ı kullandığı ileri sürülüyor.

Haberlerimizden kesitler..

İmamoğlu'nun makyaj masrafı ortaya çıktı!

FETÖ’cü Karaarslan’a CHP’li Beylikdüzü’nden 1.7 milyon!


Ekrem İmamoğlu Dosyaları Gözaltında!


Belediyeler İmamı'na İmamoğlu'ndan Eğitim Sözleşmesi!





beylikdüzü gnl tabela





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV