banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

CHP'li Özlem Çerçioğlu hakkında zorla getirilme kararı

Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi, "ihaleye fesat karıştırma" iddiasıyla dava açılan davada CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında zorla getirme kararı verdi. Erkan Karaaslan ismi akla Ekrem İmamoğlu'nu getirdi!

14 Mayıs 2019 Salı 13:49
CHP'li Özlem Çerçioğlu hakkında zorla getirilme kararı
banner321
CHP'li Özlem Çerçioğlu hakkında zorla getirilme kararı

Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi, "ihaleye fesat karıştırma" iddiasıyla dava açılan davada CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında zorla getirme kararı verdi. Erkan Karaaslan ismi akla Ekrem İmamoğlu'nu getirdi!

Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde: Hakkında FETÖ soruşturması yürütülen ve firari olarak aranan ancak geçtiğimiz ay Ankara'da yakalanan sanık Karaaslan ilk kez mahkemedeki yerini aldı. Sanık Karaarslan, avukatı mazeret bildirdiği için savunmasını bir sonraki duruşmada yapmak istediğini söyledi.

Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, bazı tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları hazır bulundu.

FETÖ sanığı Erkan Karaaslan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da bulunduğu 17 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Zorla getirilme kararı

Duruşma savcısı da Özlem Çerçioğlu'nun tüm duruşmalara sağlık raporu mazeretiyle katılmadığını, mahkemeye gelmekten kaçındığını bu nedenle bir sonraki duruşmaya zorla getirilme kararı verilmesini istedi.

Çerçioğlu'nun avukatı ise daha önce dosyanın tefrik edilmesi yönünde dilekçe verdiklerini hatırlatarak, kaçma durumu olmayan müvekkilinin beraatini istedi.

Mahkeme kararı
Savunmaların ardından mahkeme heyeti, Karaarslan'ın savunmasını bir sonraki duruşmada SEGBİS ile yapmasına Çerçioğlu'nun ise zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Akla İmamoğlu Geldi!
21 Eylül 2016 tarihinde yaptığımız haber akıllara geldi!

İmamoğlu'nun makyaj masrafı ortaya çıktı!
Beylikdüzü Belediye Başkanı İken Ekrem İmamoğlu Belediye Hesaplarına Makyaj yapılsın diye mi! 2 milyon 52 bin lira danışmanlık ücreti adı altında FETÖ'den tutuklanan Erkan Karaarslan'la anlaştı. Başlıklı haber yapmıştık.

CHP'li Özlem Çerçioğlu hakkında zorla getirilme kararı tekrar gözleri CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'nden ihale aldığı ortaya çıkan Erkan Karaarslan'a çevirdi!

CHP'li Özlem Çerçioğlu hakkında verilen karar İstanbul'da seçim çalışmalarını yürüten CHP'li Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere herkeste soğuk duş etkisi yaptı.

İmamoğlu'nun makyaj masrafı ortaya çıktı!

Ödüllü Ekrem İmamoğlu'nun Titanik Maceraları!
Bu Haberimizi Okumadan Geçmeyin Tüm detayları ile Ekrem İmamoğlu ve Erkan Karaarslan ilişkisi belgeleri ile....

Ödüllü Ekrem Ä°mamoğlu'nun Titanik Maceraları! 










beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV