banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CHP’li vekil yanmış Kur’an-ı Kerim’i öptü

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, İstanbul'da Caferilerin Muhammediye Camii'ndeki saldırıda yanan Kuran-ı Kerim'i TBMM Genel Kurulu'na getirdi ve öpüp, alnına koyduktan sonra milletvekillerine gösterdi.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 08:43
CHP’li vekil yanmış Kur’an-ı Kerim’i öptü
banner267
CHP’li vekil yanmış Kur’an-ı Kerim’i öptü

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, İstanbul'da Caferilerin Muhammediye Camii'ndeki saldırıda yanan Kuran-ı Kerim'i TBMM Genel Kurulu'na getirdi ve öpüp, alnına koyduktan sonra milletvekillerine gösterdi.

seo yazılım

Meclis’te, İŞİD, El-Nusra örgütlerinin gençlerimizi Suriye’deki savaşa sürüklemelerine dair araştırma önergesinin görüşülme önerisi ise kabul edilmedi.

TBMM Genel Kurulu’nda CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, HDP Grubunun ‘İŞİD, El-Nusra örgütlerinin gençlerimizi Suriye’deki savaşa sürüklemelerine dair araştırma önergesinin görüşülme önerisi’ görüşüldüğü sırada söz alarak kürsüye çıktı.

Diyanet İşleri Başkanı o camideydiDiyanet İşleri Başkanı o camideydi

Özgündüz, Halkların Demokratik Partisinin grup önerisini desteklediklerini belirterek, “Bu IŞİD denilen baş belası, İslam’la, insanlıkla alakası olmayan terör örgütünün ne yazık ki son zamanlarda ülkemizde de uzantıları ortaya çıktı. Bu nedenle bu konunun mutlaka Meclis tarafından enine boyuna araştırılması gerekmektedir” dedi.
Caferi camisine ikinci saldırıCaferi camisine ikinci saldırı

İstanbul’daki Muhammediye Camiine yapılan saldırıya da değinen Özgündüz, yanında getirdiği ve büyük bir bölümü yanan Kuran-ı Kerim’i öpüp alnına koydu. Özgündüz, “İstanbul Esenyurt’ta bir ay önce bir camimize sabotaj yaptılar, biz provokasyon olmasın diye bunu gündeme taşımadık ama geçen hafta, yine, Esenyurt’taki Muhammediye Camii’ne, adında Muhammed olan camiye girdiler, camiyi yaktılar. Caminin içinde bu mübarek Kuran-ı Kerim’i yaktılar.
'Yeni bir Madımak istiyorlar'‘Yeni bir Madımak istiyorlar’

Görün, bakın, görün, görün, bu Kuran-ı Kerim’i yaktılar. Siz ne için mücadele ediyorsunuz? Ramazan gününde Kuran-ı Kerim’i yakan anlayışı Allah kahretsin, Allah kabul etmesin. Gelin, görün bu hali. Bu anlayışı destekliyorsunuz. Allah’tan korkun. Yahu, bunu kınamadınız bile.
Yanan camiyle ilgili önemli gelişme!Yanan camiyle ilgili önemli gelişme!

‘Camiye ayakkabıyla girdiler.’ diye ortalığı velveleye veren, ‘İçki içtiler.’ yalanını uyduran kişiler bunu kınamıyorsunuz bile ya. Neyi kınayacaksınız arkadaşlar? Siz sadece bunun, mübarek Kur’an’ın ticaretini yapıyorsunuz” diye konuştu.

Bu sözler nedeniyle Özgündüz ile bazı AKP’li vekiller sözlü tartışma yaşadı. Öneri ise kabul edilmedi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • ERCAN KILIÇ 10 yıl önce yorumlandı

      yorumum si̇zi̇n rütükemi̇ takildi

    • ERCAN KILIÇ 10 yıl önce yorumlandı

      aha da lai̇kli̇k gi̇tti̇ :)

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV