banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Devlet Bahçeli: 2023 Cumhurbaşkanı adayımız bellidir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda önemli açıklamalar yaptı

18 Mart 2021 Perşembe 12:50
Devlet Bahçeli: 2023 Cumhurbaşkanı adayımız bellidir
banner263
Devlet Bahçeli: 2023 Cumhurbaşkanı adayımız bellidir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda önemli açıklamalar yaptı. 2023 Cumhurbaşkanı adaylarının belli olduklarını belirten Bahçeli, "O isim Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Erken seçim olmayacaktır" dedi. HDP'nin kapatılmasına yönelik AYM'ye açılan davaya da değinen Bahçeli, "Açılmamak üzere kapatılmalıdır" ifadesini kullandı. Bahçeli, MHP 13. Olağan Kurultayında üst kurul delegelerinin tamamının imzasıyla genel başkanlığa yeniden aday gösterildi
MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuştu. 2023 Cumhurbaşkanı adaylarının belli olduklarını belirten Bahçeli, "O isim Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Zilletin aşısı 2023 yılının haziran ayında demokratik vasılalarla yapılacak." dedi.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

Mart ayının 18'inde, yani bugün, Çanakkale ruhunun ilhamıyla, İstiklal Marşımızın ikramıyla, şühedanın itibarıyla, milletin iradesiyle, ülkücü ömürlerin ihlasıyla, 13. Olağan Büyük Kurultayımızı ifanın emsalsiz kıvancını yaşıyoruz.

Hesap yapmayız çıkar ile, çetele tutmayız heves ile, çünkü biz Cumhur İttifakı'yız. Düşmeyiz vurmak ile, durmayız engel ile, çünkü biz Türk Milleti'yiz. Vazgeçmeyiz korku ile, dönmeyiz tehdit ile, çünkü biz Türkiye'yiz.
"CHP 5'İNCİ KOL FAALİYETİDİR"

HDP, Türk demokrasisinin çevresini sarmış mayın tarlasıdır, CHP beşinci kol faaliyetidir, İYİ Parti, Türkiye'nin kötülüğüne hizmetkarlık yapan uzaktan kumanda ile kontrol edilen melanet bir projedir. İP'in başkanı Cumhur İttifakı için etle tırnak gibi demiş. Kendilerinin proje bazlı ittifak olduğunu açık itiraf etmiştir. Bu neyin projesidir, hazırlayanlar kimlerdir? Doğrudur, Cumhur İttifakı kader birlikteliğidir. Zalimlere, terör örgütlerine, ekonomik tetikçilere karşı tek ses, tek nefes, tek bilek, tek yürekle duruş gösteren cumhurun köküdür. Cumhur İttifakı'nı arayan Pensilvanya'da, Kandil'de değil, başkent Ankara'da dünyaya Türkçe bakan iradenin sağlam ahlakında bulacaktır.

"CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ SAYIN MUHTEREM RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR"

Cumhurbaşkanı adayımız bellidir, o isim Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu vesile ile sayın Cumhurbaşkanına, AK Partili kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum. Bizim ittifakımız, ihanete karşı vatan sevgisinin ittifakıdır. Kılıçdaroğlu, Türkiye'de can ve mal güvenliği yok derken, 10 milyon işsiz olduğunu söyleyerek halt etmiştir. Her muhtarlığa özel kalem müdür atanırsa işsizliğin sona ereceğini cahilce müjdelemiş. CHP Genel Başkanı, tarlayı bilmez, traktöre binmez, çiftçimizi konuşur. Bakkala girmez, marangozu tanımaz, esnafımızı konuşur. Memurlarımızdan ve işçilerimizden bahseder, sıra CHP'ye oy vermeyenlere gelince hakaretleri sıralamaktan utanmaz.
"SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILACAK"

Zilletin aşısı 2023 yılının haziran ayında demokratik vasılalarla yapılacak. Bu aşı zillete zehir olarak yansıyacaktır. Milletin üstünde bir güç ve mercii yoktur. Erken seçim diye tutturanlar, iyi bilsinler ki, seçimler zamanında yapılacak, Türkiye rotasından çıkmayacaktır. İstikbale Cumhur İttifakı ile ulaşılacaktır.

"TÜRK TİPİ BAŞKANLIK MODELİ TABAN TUTMUŞTUR"

Türkiye, tarihinin en önemli yönetim reformunu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile başarmıştır. Parlamenter sistemdeki kafa karışıklıkları, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile aşılmıştır. Türk Milleti gücüne güç katmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türk tipi başkanlık modelinin farklı bir isimlendirmesidir. 9 Temmuz 2018'den itibaren uygulamaya geçen Türk tipi başkanlık modeli taban tutmuştur. Bir yönetim sisteminin kökleşip olgunlaşması, sabahtan akşama olacak şey değildir. Yeni sistemin özünde Türk milletinin beka ve refah özlemleri ana esastır. Dev uykusundan uyanmış, kükreyerek bölgesel ve küresel realiteyi kavramıştır. Cihan ruhu, tarihin farklı devirlerinde büyük bir kuvvetle tecelli etmiştir. Şerefli geçmişimizin parlak sayfaları, şanlı bir geleceğin müjdesidir. Aziz Türk milleti, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile tekrar cihan ruhuna taliptir.

"ARTIK PARLAMENTER SİSTEME GERİ DÖNÜŞ YOKTUR"

MHP olarak 2023 ve takip eden on yılları kapsayan stratejik hedeflerimizin ilki, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne, Türk tipi başkanlık modeline sahip çıkmaktır. Buna karşılık, güçlendirilmiş parlamenter sistem teklifleri beyhudedir. Güçlendirilmiş parlamenter sistem kavramını ilk dile getiren, terörist Selahattin Demirtaş'tır. İçi boş, günü kurtarmaya dönük, taktik bir adımdır. Artık parlamenter sisteme geri dönüş yoktur.

(Yeni anayasa çalışmaları) Önümüzdeki birkaç ay içinde hazırlıklarımız tamamlanacaktır. Ayrıca siyasi partiler kanunu değiştirilmelidir. TBMM iç tüzüğü yeni sistemle uyumlu hale getirilmelidir. Milletvekilliği dokunulmazlığı yeni baştan ele alınmalıdır. Anket şirketleri bize göre demokrasi kundakçısı, milli irade dolandırıcısıdır. Temiz toplum, temiz siyaset tezahür etmeli, kalpazanlar afişe edilip kayıtlanmalıdır.

"TÜRKİYE'DE DEMOKRASİ YOK DİYENLER BUNU KÜLAHIMA ANLATSIN"

Türkiye'de demokrasi olmasaydı, gece gündüz Cumhurbaşkanına hakaret edenler, devlete sövenler, işbirlikçiler, PKK'nın siyaset uzantıları, Meclis'te, belediyedek, iş aleminde, medyada, sokaklarda nasıl gezecekler, nasıl tehditler savuracaklardır. Ülkemizde temel hak ve özgürlüklerin teminat altına alındığı demokratik bir düzenin varlığı tüm kazanımları ile ortadadır. Türkiye'de demokrasi yok diyenler, gelsinler bunu külahıma anlatsınlar.

Üçüncü stratejik hedefimiz, yeni, yerli ve milli bir ekonomis sistemin ihyası ve inşasıdır. Başkalarının kuralları ile ancak karın doyururuz.

Şu anda dünya üzerinde 54 ayrı noktada çatışma hakimdir. Terörizm menfur bir felakettir. Türkiye, bölücü terörün kanlı eylemleri ile yıllardır mücadele halindedir. Bu mücadelede yalnız olduğumuz ortadadır. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı, Pençe-Kartal harekatları ile terör devleti engellenmiştir. Hükümetimizin kararlılığı, TSK'nın fedakarlığı, polislerimiz ve korucularımızın cesareti ile ihanetin damarları kesilmiştir.

"HDP'NİN KAPATILMASI İÇİN AYM'YE AÇILAN DAVA MİLLETİMİZ YÜREĞİNE SU SERPMİŞTİR"

Terörist sevk ve hazırlık merkezi olan HDP, PKK'dır. HDP, bölücülüktür. Masumlara, gençlere, kadınlara ölüm tuzağıdır. HDP ile ittifak kurmak, terörist Demirtaş ile kahvaltı planları kimseye iyilik sağlamayacak. CHP seçimini yapmalıdır. Sözde Kürdistan projesinin yanında mıdır, karşısında mıdır? HDP siyasi kisveye bürünmüş suç örgüsüdür. Açılmamak üzere kapatılması namus görevidir. Yargıtay Başsavcılığı'nın iddianamesini AYM'ye göndermesi hakkın, hukukun, adaletin sesidir. Bu gelişme milletin yüreğine sus serpmiştir.


 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV