banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Diyarbakır'da Emniyet'e saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi’nde PKK’lılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda 22 kişi yaralandı.

14 Ocak 2016 Perşembe 02:47
Diyarbakır'da Emniyet'e saldırı
banner322
Diyarbakır'da Emniyet'e saldırı
Diyarbakır'ın Çınar İlçesi’nde PKK’lılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda 22 kişi yaralandı.

Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’nde PKK’lılar bu gece İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ile lojmanlarına bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Binanın girişinde bomba yüklü araç infilak ettirilirken, PKK’lılar ardından roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Bomba yüklü aracın şiddetli patlamasında emniyet binasında yangın çıkarken, yanındaki lojmanlarda da büyük hasar meydana geldiği ve 22 kişinin yaralndığı öğrenildi. Saldırıya emniyette bulunan polislerin karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. Çatışma sürerken, ilçeye Diyarbakır’dan polis ve askerler ile ambulanslar, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

beylikdüzü tabela reklam

Diyarbakır’daki hastaneler de Çınar’dan gelecek yaralılar için alarma geçirilip, doktorlar göreve çağırıldı. Çınar’daki çatışmalar devam ediyor.

22 KİŞİ YARALANDI

Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’nde PKK’lıların İlçe Emniyet Müdürlüğü ile lojmanlarına yönelik bomba yüklü araç, roketatar, uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda, 22 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Bomba yüklü aracın patlatılması sonucu büyük hasarın meydana geldiği Emniyet binası ve lojmanlarda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Lojmanda bulunan emniyet personelinin eş ve çocuklarının da aralarında bulunduğu 22 yaralı, ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada Diyarbakır’dan tavkiye gönderilen asker ve polislerin de katıldığı geniş çaplı operasyon başlatıldı. İlçe giriş ve çıkışları kontrol altına alan güvenlik güçleri PKK’lıları etkisiz hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Midyat'ta jandarma karakoluna roketatarlı saldırı

Mardin'in Midyat İlçesi'nde PKK'lılar teröristler jandarma karakoluna roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Askerlerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

Midyat İlçesi'nde Botaş Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler saat 23.30 sıralarında roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Karakoldaki askerlerin karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı. Yoğun ateş altında kalan PKK'lılar kaçarken, çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Bölgede PKK'lı teröristleri etkisiz getirmek için operasyon başlatıldı.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV