banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Diyarbakır'da şehit sayısı 3'e yükseldi

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü ek yerleşkesindeki patlamada şehit sayısı 3'e yükseldi.

12 Nisan 2017 Çarşamba 08:21
Diyarbakır'da şehit sayısı 3'e yükseldi
banner299
Diyarbakır'da şehit sayısı 3'e yükseldi

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü ek yerleşkesindeki patlamada şehit sayısı 3'e yükseldi. Patlamada ağır yaralanan bir polis memuru, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere kurtarılamadı. Patlamada Yunus Elaltunterin ve Cengiz Tekin adlı sivil memurların da şehit olduğu açıklanmıştı.

Beylikdüzü Tabela

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesi Emek ile Hatboyu caddeleri arasında, içerisinde Çevik Kuvvet, Olay Yeri İnceleme ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerinin bulunduğu Emniyet Müdürlüğü ek yerleşkesinde bugün saat 10.45 sıralarında meydana gelen patlamada Yunus Elaltunterin ve Cengiz Tekin adlı sivil memurlar şehit olmuştu.

Patlamada, şehit sayısı 3'e yükseldi. Ağır yaralanan ve Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan polis memuru Burhan Mercan yapılan
tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İKİNCİ BOMBA İDDİASI DOĞRULANMADI

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi'ndeki Emniyet Müdürdlüğü Ek Binası'nda Bakım- Onarım Şube Müdürlüğü'ne ait tamir atölyesinde bugün meydana gelen ve 3 kişinin şehit olmasına, 2 kişinin yaralanmasına neden olan patlamaya ilişkin soruşturma sürüyor. Yetkililer, gündeme getirilen tünel kazılıp içine bomba yerleştirilerek patlatıldığı iddiası dahil, bütün iddiaların incelendiğini söyledi. Sosyal medyada yer alan aynı bölgede ikinci bir bomba bulunduğu iddiasını doğrulamayan yetkililer, bölgede şüpheli bir paketin olduğunu ve bunun da fünye ile patlatıldığını, ancak bunun bomba olmadığını belirtti.

tabela


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV