banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
17 Nisan 2024 Çarşamba

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Emniyet müdürlüğünde deprem devam ediyor

BÜYÜK Rüşvet Operasyonu’nun ardından Emniyet’te başlayan değişiklikler il emniyet müdürleriyle devam ediyor.

16 Mart 2014 Pazar 10:09
Emniyet müdürlüğünde deprem devam ediyor
banner321
Emniyet müdürlüğünde deprem devam ediyor
‘BÜYÜK Rüşvet Operasyonu’nun ardından Emniyet’te başlayan değişiklikler il emniyet müdürleriyle devam ediyor. İçişleri Bakanlığı ‘Gece yarısı kararnamesi’ ile 4 il emniyet müdürünü merkeze çekti.

Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren kararnameyle Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul, Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ile Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak görevden alındı. Giresun Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Uğur Öztürk, Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Veysal Tipioğlu, Sivas Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Turgay Çalışkan ve Van Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Mahmut Karaaslan atandı.

BÜYÜKLERİN TAKDİRİ

Merkeze alınanlardan
Yurdakul Hürriyet’e, “Büyüklerimizin takdiri bu yönde olmuş. Görev verdiler geldik, aldılar gidiyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun. Daha önce ayrılmak istediğimi iletmiştim, uygun görmemişlerdi. Şimdi ise görevden aldılar” dedi. Yurdakul, Ankara Emniyeti’nde Terörden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüttüğü sırada 2012’de 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi etti. Polis Başmüfettişi olarak Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görev aldı, 14 Eylül 2012’de Van’a atandı. 28 Şubat soruşturmasında emekli paşaların gözaltına alınması, Ergenekon ve Balyoz gibi soruşturmaların Ankara ayağını da yürüten birimin başında bulunuyordu. Van merkezli; Adana, Gaziantep, İstanbul, Kilis ve Kayseri’de El Kaide’ye yönelik operasyonu da yürüten Yurdakul, aynı soruşturma kapsamında Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Güraçar’ın evinin aranması nedeniyle hükümetin eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Aynı operasyonda polis İHH Kilis Şubesi’nde de arama yapmış, İHH üyesi 3 kişi gözaltına alınmıştı.

FETHiYE’DEKİ GERGİNLİK

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini 2007-2010 yıllarında yürüten Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ise Fethiye’de HDP binasına saldırı ve sokak olaylarının 3 gün devam etmesi nedeniyle tepki toplamıştı. Iğdır İl Emniyet Müdürü görevinden 2012’de Sivas’a atanan Selçuk Kızılay, Iğdır’daki ‘İran casusluk faaliyetleri’ operasyonuna imza atmıştı. Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak ise bir dönem İstihbarat Daire Başkanlığı görevini yürütmüş, Mardin, Hatay, Antakya, İskenderun ve Mersin’de görev yapmıştı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV