banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Erdoğan'dan IŞİD operasyonuyla ilgili flaş açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’nin IŞİD operasyonuyla ilgili olarak “Olumlu bakıyoruz, ara verilmeden devam edilmeli” açıklamasını yaptı.

23 Eylül 2014 Salı 21:07
Erdoğan'dan IŞİD operasyonuyla ilgili flaş açıklama
banner312
Erdoğan'dan IŞİD operasyonuyla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’nin IŞİD operasyonuyla ilgili olarak “Olumlu bakıyoruz, ara verilmeden devam edilmeli” açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kurulu için bulunduğu New York'ta gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD ve bazı Arap ülkelerinin Suriye'deki IŞİD hedeflerine yönelik operasyonunu değerlendirdi. "Üzerimize düşen görev neyse yapacağız" ifadesini kullanan Erdoğan, Türkiye'nin vereceği desteğin askeri operasyonu kapsayıp kapsamadığına ilişkin sorusu üzerine, "Arkadaşlar, her türlü kapsar. Askeri, siyasi hepsi..." dedi.

Erdoğan, "Şu anda henüz gelen bilgiler çok çok farklı. Hedefler noktasında
nereler vuruldu, nasıl vuruldu, henüz tam manasıyla henüz bilgileri net bize ulaşmış değil. Fakat bunlar biliyorsunuz, bunlar Sayın Obama'nın Çarşamba konuşmasında da Irak ve Suriye olarak ifade ettiği hedefler arasındaydı. Bu hedeflere yönelik atılmış olan bu adım özellikle bölgedeki terör örgütlerine karşı yapılmış bir eylem olarak bizim de olumlu yaklaştığımız bir adımdır. Bunun tabii, böyle bir olup ondan sonra ardından şöyle ciddi bir ara verilmesi yanlış olur diye düşünüyorum. Bu yol haritasının kararlılıkla sürdürülmesi gerekir. Özellikle bölgedeki bu terörle mücadeleye bir ortak mutabakat içerisinde yürünmesi gereğine inanıyorum" dedi.

Gazetecilerin "Türkiye'nin katkısı bundan sonra ne olacak?" şeklindeki sorusu üzerine de Erdoğan, "Bunları aramızda kendileriyle de görüşüyoruz, görüşmeye devam edeceğiz. Ona göre üzerimize düşen görev neyse, terörle mücadelede bunu yapmaya, biz de üzerimize düştüğü şekliyle adımlarımızı atacağız. İnşallah döndükten sonra Hükümetimizle de görüşmeleri yapacağız. Bu görüşmelerimizi yaptıktan sonra alacağımız karar çerçevesinde buradaki desteğimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Gazetecilerin bu desteğin askeri operasyonu da kapsayıp kapsamadığına ilişkin sorusu üzerine de Erdoğan, "Arkadaşlar, her türlü kapsar. Askeri, siyasi hepsi..." dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV