banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
23 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan'ın fiyakası Gazzeli mazlumlardan daha önemli

Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank ile ilgil ortaya çıkan yeni tapeler, kendi çıkarlarının Gazze'den daha önemli olduğunu birkez daha gözler önüne serdi.

06 Ağustos 2014 Çarşamba 18:27
Erdoğan'ın fiyakası Gazzeli mazlumlardan daha önemli
banner291
Erdoğan'ın fiyakası Gazzeli mazlumlardan daha önemli
Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank ile ilgil ortaya çıkan yeni tapeler, kendi çıkarlarının Gazze'den daha önemli olduğunu birkez daha gözler önüne serdi.

Büyük Tabela Neon

22 Temmuz soruşturmasına temel olarak sunulan müfettiş raporunda şok bir detayın da olduğu iddia edildi. İddialara göre; raporlarda geçen polis dinlemesine göre Başbakanın danışmanı Mustafa Varank, CHP heyetinin Erdoğan'dan önce Gazze'ye gitmemesi için bakanlıkta kulis yapıyor.

Yurt Gazetesi'nin haberine göre, iki müfettiş tarafından hazırlanan 3 bin sayfalık raporda yazılan belgeye göre, Selam ve Tevhid operasyonu hazırlığı kapsamında savcılık kararı ile şüpheli olarak dinlenen Başbakan Erdoğan'ın Danışmanı Mustafa Varank , CHP heyetinin Gazze'ye yapacağı ziyareti engelliyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Danışmanı Furkan Torlak ile 1 Ekim 2013 tarihinde yaptığı telefon görüşmesinde Varank'ın, Başbakan Erdoğan'dan önce Gazze'ye gitmek isteyen CHP heyetine neden Bakanlık tarafından izin verilmediğini de gözler önüne seriyor.

'GİTMELERİNE ENGEL OLSUNLAR'

Müfettiş raporuna giren telefon dinlemesinde Mustafa Varank ve Furkan Torlak arasında şu konuşmalar yer alıyor:

F.T.: Abi Hurşit Güneş var

M.V.: ha

F.T.: Gazze'ye gitmek istiyor bizim Akif'e ulaşmışlar. Yardım istemişler. Ondan haber bekliyorlar. 'Napalım' dedi bana bende bekle dedim.

M.V.: Ne olarak gidecekmiş

F.T.: Bu Başbakan gidemedi Kılıçdaroğlu şeyini yapmak istiyorlar. Abi önceden o gidecek. Sonra şeyi götürecekler. Ön ekip göndermek için Akif'e ulaşmışlar.

M.V.: Gidebilirleri ne peki.

F.T.: Her halükarda bu oraya gittikten sonra Hamas'ta orada haber verirler size sorarlar 'ne yapalım' diye umuyorum ama gidiş aşamasındalar.

M.V.: Oraya gitmenin yolunu Akif

F.T.: He bulur

M.V.: Neyse 'yardımcı olmasınlar' desinler ki burası karışık ben şu an o riski alamam tehlikeli siyasi konuya da girmesin.

F.T.: Tamam.

BAKANLIK İZİN VERMEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Başbakan Mart 2013’te basına yaptığı açıklamada Gazze’ye gideceğini duyurmuştu. Ancak bu programını ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ertelemesini istemişti. Erdoğan'ın Gazze'ye gidememesi üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine mensup bir grup milletvekili ile Filistin’e gitme kararı aldı. Bunun için Dışişleri Bakanlığı ile irtibat kuran CHP’liler, bakanlıktan olumsuz yanıt aldı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • ALİ DUMAN 10 yıl önce yorumlandı

      allahiniz ki̇tabiniz si̇yaset erdoğan olmuş.askeri̇ ücreti̇n altinda si̇gortasiz çalişanlara bakmayin si̇z.onlar hepsi̇ montaj.i̇şi̇ti̇n tehli̇kesi̇ni̇ görmeyi̇n onlarin yaptiği kader.mi̇li̇yonlarca dolar para bi̇lali̇n cebi̇ne gi̇rmi̇ş boş veri̇n bal tutan parmağini yalar.ayrimcilik mezhepçi̇li̇k yapin isi̇z peygamberi̇mi̇zi̇n yaptiklarini ayaklar altina alin taraf olun.boş yere i̇nsanlari hapi̇slerde çürütün. nasil olsa nüfusumuz çok bi̇zi̇m.aciğindan ölen i̇nsanlari hesaba almayin.çünkü komşusu açken kendi̇si̇ tok gezen di̇yen peygamberi̇mi̇zi̇n sözünü ayak alti edi̇n.ayrimcilik yaparak i̇şi̇n uzmani deği̇l akp ni̇n yandaşlarini koyun ki̇li̇t mevki̇lere

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV