banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Erdoğan'ın yakın koruması emniyetçi de FETÖ'cü çıktı

FETÖ/PDY üyesi oldukları suçlamasıyla devlet memurluğundan çıkartılan 2 bin 360 kişilik emniyet listesinde, dönemin Başbakanı ve TBMM Başkanı'nın yıllarca en yakınında bulunan iki ismin yer alması, terör örgütünün devletin kılcal damarlarına kadar sızdığını gözler önüne serdi.

20 Ağustos 2016 Cumartesi 20:20
Erdoğan'ın yakın koruması emniyetçi de FETÖ'cü çıktı
banner291
Erdoğan'ın yakın koruması emniyetçi de FETÖ'cü çıktı
FETÖ/PDY üyesi oldukları suçlamasıyla devlet memurluğundan çıkartılan 2 bin 360 kişilik emniyet listesinde, dönemin Başbakanı ve TBMM
Başkanı'nın yıllarca en yakınında bulunan iki ismin yer alması, terör örgütünün devletin kılcal damarlarına kadar sızdığını gözler önüne serdi.
Beylikdüzü Mercedes Servisi

Sözcü'nün haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başyaveri Albay Ali Yazıcı ile Muhafız Alay Komutam Albay Kutsi Banş ve 4 yaverinin tutuklanmasından sonra, Erdoğan'a başbakanlığı döneminde yakın koruma görevi yapan Emniyet Müdürü Halit Özgül'de FETÖ'cü çıktı.

TBMM eski Başkam Cemil Çiçek'in de yakın koruma müdürlüğünü yapan Özgül'den soma, Çiçek'in korumalığına getirilen Emniyet Müdürü Alpaslan İkiz de FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edildi. Bu arada emniyetin en kritik birimi İstihbarat Daire Başkam Engin Dinç'in yardımcısı Emniyet Müdürü Mustafa Turgut da FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle meslekten çıkarıldı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • duygu gülten 8 yıl önce yorumlandı

      yazık ya en yakınında bile ihanet varsa baştakilerinde işi zor rant yolsuzluk çıkar için herşeyi yapar olmuşlar terör örgütleri...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV