banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Esad konuştu: Suriye'ye müdahale pahalıya patlar

Beşşar Esad konuştu: "Suriye'ye olası müdahale pahalıya patlar"

08 Kasım 2012 Perşembe 14:26
Esad konuştu: Suriye'ye müdahale pahalıya patlar
banner267
Esad konuştu: Suriye'ye müdahale pahalıya patlar

Beşşar Esad konuştu: "Suriye'ye olası müdahale pahalıya patlar"
Son olarak Kurban Bayramı'nda katıldığı bayram namazı sırasında camide görüntülenen Suriye devlet başkanı Beşşar Esad, uzun bir aradan sonra konuştu.

"MÜDAHALE PAHALIYA PATLAR"
Rus televizyonu Russia Today'e konuşan Esad "Suriye'ye olası bir müdahale pahalıya patlar. Müdahale dünyanın kaldıramayacağı boyutlarda olur" dedi.

"BEN SURİYELİYİM, BURADA ÖLECEĞİM"
Esad "Batının askeri müdahalesini beklemiyorum" diyerek İngiltere'nin "güvenli çıkış" önerisini de reddetti. "Ülkemi terk etmeyi düşünmüyorum" diyen Esad, "Ben Suriyeliyim. Burada yaşayıp, burada öleceğim" dedi.

ERDOĞAN "SEN NASIL MÜSLÜMANSIN" DEMİŞTİ
Başbakan Recep Tayyio Erdoğan dün Endonezya'Da yaptığı açıklamada Beşar Esad'a yüklenmiş "Suriye'de bu kadar insan öldürülmüşken Esad'ın liderliğe oynaması kabul edilemez. Cuma namazında camiler bombalandı, bayramda insanlar öldürüldü. Sonra utanmadan ben de Müslüman'ım diyorsun. Sen nasıl Müslümansın." demişti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV