banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

FETÖ’ye büyük abi ve imam operasyonu

FETÖ/PDY'nin Türkiye ve İstanbul'da bulunan amamlarına yönelik 16 ilde operasyon başlatıldı.

08 Aralık 2016 Perşembe 07:09
FETÖ’ye büyük abi ve imam operasyonu
banner322
FETÖ’ye büyük abi ve imam operasyonu

FETÖ/PDY'nin Türkiye ve İstanbul'da bulunan amamlarına yönelik 16 ilde operasyon başlatıldı.

Beylikdüzü Klima Servisi

İstanbul merkezli 16 ilde FETÖ’nün Türkiye ve İstanbul imamlarının da aralarında bulunduğu 58 kişinin yakalanması için 66 ayrı adrese eş zamanlı operasyon başlatıldı. 100 ekibin görev aldığı operasyonda FETÖ’nün emniyet imamı “Kozanlı Ömer” kod isimli Osman Hilmi Özdil’de gözaltı listesinde bulunuyor.

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ’ye yönelik “Türkiye”,”İstanbul” ve üst düzey “Emniyet” imamlarına yönelik operasyon başlattı.

16 AYRI İLDE “İMAM” OPERASYONU

İstanbul merkezli 16 ayrı ilde aralarında “Kozanlı Ömer” kod isimli Ozman Hilmi Özdil’in de aralarında bulunduğu, “Türkiye İmamı”, “İstanbul İmamı” ve “Emniyet İmamı”nın da aralarında bulunduğu 58 kişinin yakalanması için 66 ayrı adrese eş zamanlı operasyon başlatıldı.

DOKTOR, SUBAY, POLİS, ÖĞRETMEN HER MESLEKTEN İMAM VAR

Operasyonlarda 100 ekip görev alırken, gözaltına alınacak olan FETÖ üyelerinin 9’unun üst düzey abi, 17’sinin meslek abileri olduğu öğrenildi. Gözaltı listesinde bulunan FETÖ üyelerinin, doktor, öğretmen, subay, mühendis, muhasebeci, esnaf, araştırma görevlisi ve emniyet personeli gibi meslek guruplarından oldukları öğrenildi.


beylikdüzü gnl tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV