banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Gaziantep’de patlama

Gaziantep kent merkezinde, bir sokak düğününde patlama meydana geldi. Reuters haber ajansının geçtiği bilgiye göre, hain saldırıda 8 kişinin öldüğü, 60 kişinin de yaralandığı ifade edildi.

21 Ağustos 2016 Pazar 00:48
Gaziantep’de patlama
banner265
Gaziantep’de patlama
Gaziantep kent merkezinde, bir sokak düğününde patlama meydana geldi. Reuters haber ajansının geçtiği bilgiye göre, hain saldırıda 8 kişinin öldüğü, 60 kişinin de yaralandığı ifade edildi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ise telefonla canlı yayına bağlanarak saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,' Canlı bomba saldırısı olarak görünüyor' dedi.

Beylikdüzü Mercedes Servisi


Şahinbey İlçesi’ne bağlı Beybahçe Mahallesi’nde yapılan bir sokak düğününde saat 22.40 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamada ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, olay yerine polis ekipleriyle çok sayıda ambulans sevk edildi. Reuters haber ajansının geçtiği bilgiye göre, hain saldırıda 8 kişinin öldüğü, 60 kişinin de yaralandığı ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın saldırıya ilişkin İçişleri Bakanı Efkan Ala’dan bilgi aldığı belirtildi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK: VAHŞİ VE BARBARCA SALDIRI

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep’teki terör saldırısında ölü sayısının 8’den fazla olabileceğini belirterek, “Valimizin verdiği bilgiye göre, rakamlar biraz daha kötü olabilir” dedi.

Başbakan Yardımcısı Şimşek, NTV’deki telefon bağlantısında vahşi, barbarca ve eşi benzeri görülmemiş bir saldırı olduğunu belirtti. Şimşek, ölü sayısının 8’den fazla olabileceğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Ben de İstanbul’dayım birazdan Gaziantep’te geçeceğim. Valimizin anlattığına göre düğüne barbarca bir saldırı. Öyle görünüyor ki bir canlı bomba, milletimizin başı sağ olsun. Öyle görünüyor ki bütün terör örgütleri; PKK, IŞİD, FETÖ hepsi sırayla bu dönemde Türkiye’yi hedeflerini koymuşlar. Allah’ın izniyle bunun üstesinden geleceğiz. Doğrusu çok detay bilmiyorum. Valimizin bana verdiği bilgiye göre, rakamlar biraz daha kötü olabilir, ama benim şu aşamada rakamlar üzerinde değerlendirme yapmam uygun olmaz. Herhalde eşi benzeri görülmemiş vahşi ve barbarca bir saldırı olarak değerlendirmemiz lazım.”

AKP’Lİ MEHMET ERDOĞAN: BÜYÜK İHTİMALLE CANLI BOMBA

AKP Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep’teki saldırıyla ilgili “Büyük bir ihtimalle canlı bomba” dedi.

Milletvekili Mehmet Erdoğan, CNN Türk’te yaptığı telefon bağlantısında, saldırının büyük ihtimalle canlı bomba olduğunu belirterek, olayda yaşamını yitirenlerin olduğunu kaydetti. Mehmet Erdoğan, şunları söyledi:

“Gelen bilgiler yaralılar ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız da var. Tabi bir mahalledeki düğüne saldırı. Büyük ihtimalle bir canlı bomba. Canlı bomba olduğu şeklinde bilgi geldi. Bir aşama sonra netleşir, ama gelen ilk bilgi bu noktada. Şu anda sayı bilinmiyor. Yaralılar var ama hayatını kaybedenler de var. Şu ana kadar Gaziantep ve ülkemizdeki bomba patlatma katliamlarını DAEŞ yada PKK yapıyor. Yani bunlar hepsi aynı merkezden yönetiliyor.”

CNN Türk canlı yayınına bağlanana Gaziantep DHA Bölge Müdürü Hasan Kırmızıtaş, patlamanın olduğu bölgenin sokak düğününün olduğu ifade etti. Patlama sonucu çok sayıda yaralının olduğunu söyleyen Kırmızıtaş, yaşamını yitirenlerin de olduğunu kaydetti.

VALİ YERLİKA’DAN SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, terör örgütleri tarafından bir düğün salonuna saldırıda bulunulduğunu, 112 ekiplerince yaralılara ilk müdahalenin olay yerine yapıldığını belirtti.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’da Gaziantep’te bir düğün salonuna yapılan saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Terör örgütleri tarafından Akdere Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda menfur bir saldırıda bulunulmuştur. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılmıştır. Sağlık personelleri göreve çağrılmıştır. Olayın detayları belli oldukça açıklama yapılacaktır” dedi.





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 3 yorum mevcut

    • Nur gul 8 yıl önce yorumlandı

      Yazık çok yazık Allah sabır versin ülkemizin başı sağolsun

    • ahmet 8 yıl önce yorumlandı

      terörü ve destekçilerini lanetliyoruz gaziantep başın sağolsun ...

    • suna 8 yıl önce yorumlandı

      terörü destekleyenlere ve yandaşlarına lanet olsun yazık insanlarımız ölüyor.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV