banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

GSS için yapılandırma süresi uzatıldı

Genel Sağlık Sigortası için yapılandırma süresi 6 ay uzatıldı.

31 Mart 2015 Salı 11:14
GSS için yapılandırma süresi uzatıldı
banner229
GSS için yapılandırma süresi uzatıldı

Genel Sağlık Sigortası için yapılandırma süresi 6 ay uzatıldı.
Genel Sağlık Sigortası kapsamında borçlu vatandaşların borçlarını yapılandırması için verilen süre 6 ay uzatıldı. Daha önce yapılandırma için son gün 31 Mart 2015 olarak açıklanmıştı ve bu süre uzadı.
Tabela Beylikdüzü
5.5 milyon kişiyi ilgilendiren GSS prim borcu affı için geri sayım başladı. Bu ayın sonuna kadar başvuru yapanların 2012'den bugüne kadar olan GSS borçları affedilecek.

Genel Sağlık Sigortası kapsamında borçlu vatandaşların borçlarını yapılandırması için verilen süre uzatıldı. 18 yaşını dolduran ve aktif olarak sigortalı olmayan her Türk vatandaşının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları(SYDV) aracılığı ile yaptırmaları gereken gelir testi için son gün 31 Mart Salı olarak belirlenmişti. Bu süre 6 ay uzatıldı. Yapılacak gelir testi sonucunda borçlar azalacak veya silinecek. Bu süre zarfında gelir testi yaptırmayanların borçları ise en yüksek prim borcu üzerinden hesaplanacak.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV