banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İBB'de yeni dönem! Kadir Topbaş'a bir kötü haber daha

Kadir Topbaş’ın istifasının ardından boşalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı koltuğuna oturan Mevlüt Uysal, belediyenin üst düzey yönetimine kendi ekibini getirmeye başladı. Uysal’ın tüm başkanlık danışmanlarının istifasını istediği öne sürülüyor.

14 Ekim 2017 Cumartesi 18:20
İBB'de yeni dönem! Kadir Topbaş'a bir kötü haber daha
banner312
İBB'de yeni dönem! Kadir Topbaş'a bir kötü haber daha
Beylikdüzü Tabela

Kadir Topbaş’ın istifasının ardından boşalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı koltuğuna oturan Mevlüt Uysal, belediyenin üst düzey yönetimine kendi ekibini getirmeye başladı. Uysal’ın tüm başkanlık danışmanlarının istifasını istediği öne sürülüyor.
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın Kadir Topbaş'ın istifasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi ile üst düzey yönetim kadrosunda değişiklik için de düğmeye basıldı. İlk değişiklik basın danışmanlığı ve özel kalem müdürlüğünde oldu. Topbaş'ın basın danışmanı Serkan Fıçıcı'nın yerine daha önce de Topbaş ile çalışmış bir isim olan Ahmet Faruk Yanardağ getirildi. Özel Kalem Müdürü olan Muhsin Doğan'ın yerine de Mevlüt  

Uysal, Başakşehir Belediyesi'ndeki özel kalemi Abdullah Yasir Durmuş'u getirdi. Bu değişimlerin ardından gözler başkanlık danışmanlarına çevrildi. Kadir Topbaş'ın imardan sorumlu başdanışmanı olan ve 10 yıl İmar Komisyon Başkanlığı yapan Sefer Kocabaş'ın da aralarında bulunduğu 5 danışmanın istifalarının istendiği öğrenildi.

BAŞDANIŞMAN KIDIK OLDU

Başakşehir ve İBB eski meclis üyesi ve hukuk komisyonu başkanı olan milletvekili seçiminde istifa eden Osman Kıdık, Uysal'ın başdanışmanı olduğu öne sürüldü. CHP'li İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, “Uysal şimdilik danışmanlar üzerinden kendi ekibini kurmaya çalışıyor. Ama arkası gelecektir” bilgisini verdi.
Kulislerde Uysal'ın Başakşehir Belediyesi'ndeki danışmanlarından ilahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu'nu da İBB'ye getirmek istediğinin konuşulduğunu aktaran Sağ “Döngeloğlu, Kanal 7’de yayınlanan ‘Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler' programında ‘Cünüp iken vurulan asker şehit olur mu' tartışması ile gündeme gelmiş ve tepki çekmişti. Görülüyor ki Mevlüt Uysal, Başakşehir'deki ekibini İBB'ye monte edecek. Kadir Topbaş'ın danışmanları içinde hiç danışılacak kimse yok mu ki tamamının istifasını istiyor” diye konuştu.
5 DANIŞMAN VAR

İBB'de Sefer Kocabaş ile birlikte 5 başkan danışmanı bulunuyor. Danışmanlardan Sabri Dereli 1994 yılından itibaren İBB'de bir çok yöneticilik görevinde bulundu. Dereli aynı zamanda Ensar Vakfı, Basın Yayın Birliği ve Türkiye Gönüllü Kültür Teşekkülleri vakıflarının kurucularından. Prof. Dr. Erman Bülent Tuncer, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Müşavirlik, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Başkanlık danışmanlarından Tülin Ersöz, İBB Turizm Atölyesi Müdürü olarak da görev yapıyor. Mimar olan  

Ersöz, bir çok ilçe belediyesinde de imar müdürlüğü yaptı. Ebubekir Taşyürek, AKP'li meclis üyesi. Kuruluşundan itibaren AKP'nin çeşitli kademelerinde çalıştı. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV