banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

İş merkezinde silahlı dehşet!

Şişli'de bir iş merkezine gelen bir şahıs, 3 kişiyi silahla yaraladı. Polis saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

26 Ocak 2015 Pazartesi 21:36
İş merkezinde silahlı dehşet!
banner266
İş merkezinde silahlı dehşet!
Şişli'de bir iş merkezine gelen bir şahıs, 3 kişiyi silahla yaraladı. Polis saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Şişli'de bir iş merkezinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. Görgü şahitleri inşaat şirketinde yapılan bir toplantı sırasında 3 kişiyi vuran saldırganların kaçtığını söyledi.

Edinilen bilgilere göre olay Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi Bahçeler Sokak'ta bulunan bir iş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, olay, iş merkezindeki bir inşaat firmasında düzenlenen toplantı sırasında meydana geldi. Yabancı bir inşaat firmasına toplantı için gelen şahıslarla, firma yetkilileri arasında tartışma çıktı. Alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Toplantıya gelen zanlılar, silahlarını çıkartarak 3 kişiyi vurdu. Zanlılar daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Yaralılardan Sadık Uysal Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer iki yaralı da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Murat Özyurt isimli görgü şahidi, "Üç kişi farklı yönlere koşmaya başladı. Neyle geldiklerini bilmiyorum. 5-6 el silah sesi duyulmuş. Aşağıdaki kapıdan şahıslar kaçmış. Net olarak bilmiyorum ama ofisi bastıklarını söylüyorlar. Yukarıda toplantı varmış tartışma çıkmış sonra silahlar konuşmuş" dedi.

Olay sonrası saldırganların yakalanması için çalışma başlatan polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV