banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

İstanbul'da bir AVM'nin önünde daha bomba bulundu

BAŞAKŞEHİR’de bir alışveriş merkezinin önünde, çakmak gazı tüplerine sarılı el yapımı bomba bulundu. Polis, bombayı etkisiz hale getirdikten sonra incelemek için emniyete götürdü.

10 Ocak 2015 Cumartesi 15:39
İstanbul'da bir AVM'nin önünde daha bomba bulundu
banner291
İstanbul'da bir AVM'nin önünde daha bomba bulundu
BAŞAKŞEHİR’de bir alışveriş merkezinin önünde, çakmak gazı tüplerine sarılı el yapımı bomba bulundu. Polis, bombayı etkisiz hale getirdikten sonra incelemek için emniyete götürdü.

Vatandaşlar sabah saatlerinde Kayaşehir’de bulunan bir alışveriş merkezi önünde 2 çakmak gazı tüpüne sarılı bir düzenek gördü. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri alışveriş merkezinin önündeki caddeyi güvenlik şeridiyle trafiğe kapattı. Bomba uzmanı ekipler inceledikleri cismin el yapımı, basınç etkili ve parça tesirli bomba olduğunu tespit etti. Olay yerindeki araştırmalarını tamamlayan polis, bombayı etkisiz hale getirdikten sonra üzerine sarılı olan çakmak gazı tüpleriyle birlikte detaylı olarak incelemek üzere emniyete götürdü. Polis, yolu yeniden ulaşıma açtı.
 
SEFAKÖY’DE DE  FÜNYE İLE PATLATILDI

Öte yandan, aynı saatlerde Küçükçekmece Sefaköy’deki bir alışveriş merkezinin karşısında, dershanenin önünde çakmak gazı tüpleri bulunmuştu. Bomba uzmanı ekipler çakmak gazını fünye ile patlatarak etkisiz hale getirdi.

Küçükçekmece'de bir alışveriş merkezinin karşısındaki dershanenin önündeki şüpheli paket fünye ile patlatıldı.
Olay saat 08:30 sıralarında Sefaköy'daki Halkalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir alışveriş merkezinin karşısında bulunan dershanenin önünde kırmızı renkte çakmak gazı kutusu gören vatandaşlar durumdan şüphelendi. Bunun üzerine vatandaşlar olayı polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, caddeyi güvenlik şeridiyle trafiğe kapattı. Bomba uzmanı ekipler çakmak gazı kutusunu fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı. Patlama sırasında alevler yükseldi.

Polis, fünye ile patlatılan çakmak gazı kutusunu incelemek üzere delil torbasına koyarak emniyete götürdü. Kapatılan yol daha sonra trafiğe açıldı.

Bir başka AVM‘ye bombalı saldırı girişimi!

İstanbul'da bir AVM'ye bombalı saldırı için girmek isteyen 2 PKK/YDG-H üyesi yakalandı.

İstanbul'da bir AVM'ye bombalı saldırı için girmek isteyen 2 PKK/YDG-H üyesi MİT, Emniyet İstihbarat ve Terörle Mücadele ekiplerinin ortak operasyonu ile yakalandı.

Üzerlerinde Saldırıda kullanacakları bomba ele geçirildi. 2 kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV