banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

İstanbul’da şüpheli paket alarmı

İstanbul’da birbiri ardına gelen ’bomba’ ihbarları polis ekiplerini alarma geçirdi. Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi alıp paketleri incelerken, bir polis helikopteri de çevrede devriye uçuşu yaptı.

11 Ocak 2015 Pazar 05:52
İstanbul’da şüpheli paket alarmı
banner265
İstanbul’da şüpheli paket alarmı
İstanbul’da birbiri ardına gelen ’bomba’ ihbarları polis ekiplerini alarma geçirdi. Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi alıp paketleri incelerken, bir polis helikopteri de çevrede devriye uçuşu yaptı.

1 Başakşehir
AVM önünde bomba bulundu
Vatandaşlar Sabah saatlerinde Kayaşehir’de bulunan bir alışveriş merkezi önünde 2 çakmak gazı tüpüne sarılı bir düzenek gördü. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri alışveriş merkezinin önündeki caddeyi güvenlik şeridiyle trafiğe kapattı. Bomba uzmanı ekipler inceledikleri cismin el yapımı, basınç etkili ve parça tesirli bomba olduğunu tespit etti. Olay yerindeki araştırmalarını tamamlayan polis, bombayı etkisiz hale getirdikten sonra üzerine sarılı olan çakmak gazı tüpleriyle birlikte detaylı olarak incelemek üzere emniyete götürdü. Polis, yolu yeniden ulaşıma açtı.


2 Sefaköy
Yükselen alevler korkuttu
Sefaköy Halkalı Caddesi’ndeki bir alışveriş merkezinin karşısında bulunan dershanenin önünde sabah kırmızı renkte çakmak gazı kutusu gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek polisi ardı. Olay yerine gelen ekipler, caddeyi güvenlik şeridiyle trafiğe kapattı. Bomba uzmanı ekipler çakmak gazı kutusunu fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı. Patlama sırasında alevler yükseldi. Polis, fünye ile patlatılan çakmak gazı kutusunu incelemek üzere delil torbasına koyarak emniyete götürdü. Kapatılan yol daha sonra trafiğe açıldı.


3 Talatpaşa
Ses bombası ve 2 şüpheli paket
Beyoğlu Okmeydanı ile Kağıthane Talatpaşa Mahallesini bağlayan Talatpaşa Köprüsü’ne önceki gece gelen bir grup, köprü üzerine ses bombası attı. Patlama nedeniyle çevredekiler büyük korku yaşadı. Grup daha sonra metrobüs durağı girişinin de bulunduğu köprü üzerine iki paket bırakarak kaçtı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Köprüyü araç ve yaya trafiğine kapatan ekipler uzun namlulu silahlarla güvenlik önlemi aldı. Köprü üzerine gelen uzman ekipler bırakılan iki şüpheli paketi fünyeyle kontrollü şekilde patlattı. Paketlerde herhangi bir patlayıcıya rastlanmazken, polis helikopteri de bölgede devriye uçuşu yaptı. Çalışmaların ardından da köprü yaklaşık 2 saat sonra trafiğe açıldı.

4 Örnektepe
D100 karayolu kapatıldı
Polis ekiplerinin Talatpaşa Köprüsü’ndeki şüpheli paketleri imha ettiği dakikalarda, bir ihbar da Örnektepe Metrobüs Üst Geçidi’nden geldi. Köprüye asılan pankart ve şüpheli paket polis ekiplerini tekrar alarma geçirdi. Olay yerine gelen polis, önce D-100 Karayolu’nu Edirne istikametini trafiğe kapattı. Olay yerine gelen bomba uzmanları bırakılan paketi fünyeyle patlattı. Patlatılan pakette herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanmadığı öğrenildi. Kapanan yol, ekiplerin incelemelerinin ardından yeniden trafiğe açıldı.
Cam Balkon

5 Sarıyer
İstinye'de uçaksavar mermisi
İstinye’de görevli belediye temizlik görevlisi öğle saatlerinde, İstinye Devlet Hastanesi otobüs durağının yanındaki çöp kutusunda, mermiyi fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevreyi güvenlik şeridi ile kapattı. Uzman ekipler çağrıldı. Olay yerine bomba imha uzmanları geldi. Trafik iki yönden kapatıldı. Özel giysisini giyen bomba uzmanı, inceleme yaptı. Telle bağladığı mermiyi, konulduğu otobüs durağından zemine düşürdü. Daha sonra uçaksavar mermisini imha etmek üzere götürdü.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV