banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

İzmir Fuarı'nda olaylı açılış

İzmir Enternasyonel Fuarı'nın 82. açılış töreni protestolar ve ''Yuh'' sesleri arasında başladı

29 Ağustos 2013 Perşembe 20:32
İzmir Fuarı'nda olaylı açılış
banner311
İzmir Fuarı'nda olaylı açılış
İzmir Enternasyonel Fuarı'nın 82. açılış töreni protestolar ve ''Yuh'' sesleri arasında başladı
Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'ndaki törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım katıldı. Ancak önceki yıllarda olduğu gibi yine CHP ve Ak Partililer arasında gerginlik yaşandı. Protokol yerini aldığında bir grup "Her yer Taksim, her yer direniş" sloganları atmaya başladı. Ak Partililerin bulunduğu bölümdün de "Yuh" sesleri yükseldi. Her iki partinin yönecileri ve törenin sunucusu protestocuları sakinleştirmeye çalıştı.

Karşılıklı protesto ve alkışlar Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama telgrafları okunurken de devam etti.
HERKES HADDİNİ BİLECEK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuşmasını yapmak üzere sahneye geldiği sırada “İzmir azizdir aziz kalacak” şeklinde sloganla atıldı.

Kocaoğlu açılış törenindeki konuşmasında yükselen protesto tezahüratlarına tepki göstererek şöyle konuştu:

“Bu fuar ne şu partinin ne bu partinin ne onun ne bunu çiftliği değildir. Herkes ne yaptığını bilsin. Bu fuar Ulu Önderimizin bize mirasıdır. Lütfen herkes kendini bilsin. Burası siyasi arena değil.

Burada 60 tane ülkede gelen konuk var. Genel başkanlara, bakanlara belediye başkanlarına kimseye saygı göstermiyorsunuz. Yabancı konuklara saygı gösterin.
Bana ikinci defa bu konuşmayı yaptırıyorsunuz. Ben herkesten ve muhataplarımdan özür dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Bu üç oldu bunu herkes iyi bilsin. Dördüncüsü olmayacak. Buna kim sebep olduysa kafasının kılcal damarlarına kadar yazsın… Böyle şey olmaz.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV