banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kastamonululardan 'Teröre Lanet' Yürüyüşü

Kastamonulular, İstiklal Caddesi'nde 'teröre lanet' yürüyüşü gerçekleştirdi.

09 Mayıs 2011 Pazartesi 03:09
Kastamonululardan 'Teröre Lanet' Yürüyüşü
banner291
Kastamonululardan 'Teröre Lanet' Yürüyüşü
Kastamonulular, İstiklal Caddesi'nde 'teröre lanet' yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kastamonu Konfederasyonu KAS-KON ile federasyona bağlı olan derneklerin katılımı ile Türk bayrakları ve şehitlerin fotoğrafları ile Galatasaray Lisesi’nin önünden Taksim Atatürk Anıtına ‘teröre lanet’ yürüyüşü düzenlendi.

4 Mayıs Çarşamba Günü Kastamonu’da Başbakanın konvoyuna yapılan terör saldırısını lanetleyen Kastamonulularün yürüyüşüne İstanbul ikinci bölge birinci sıra MHP Milletvekili adayı Murat Başesgioğlu, KAS-KON Genel Başkanı Selami Çelebioğlu’nun da aralarında bulunduğu çok büyük bir topluluk katıldı.

Taksim Atatürk Anıtı önüne gelindiğinde yapılan basın açıklamasında Kastamonu Konfederasyonu KAS-KON Genel Başkanı Selami Çelebioğlu, kalleşçe düzenlenen saldırıyı kınadıklarını belirterek, "İstiklal Yolu adı verilen, her Kastamonulu için kutsal Kurtuluş Savaşının anılarını taşıyan bir yol üzerinde bu alçak saldırının meydana gelmiş olması üzüntümüzü daha da artırmaktadır. Ülkemizi parçalamak için 1919’larda Yunun Ordusunu silahlandırıp İzmir’e çıkaranlar, şimdi ise bölücü terör örgütü PKK’yı silahlandırmakta, Cudi’ ye, Kandil ’e çıkarmakta, Ilgaz’da pusu kurdurmaktadırlar. Şu husus iyice bilinmelidir ki; Türk halkı ve Kastamonulular cephede çarpışan şehit ve gazi atalarının, cephe geri mucizesinin mimarı anaların, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emaneti olan ülkemizi böldürmeyeceklerdir. Gerektiğinde, geçmişte ataları neler yapmışsa tekrarlayacaklardır."
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV