banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

KCK’da 33 tahliye

PKK terör örgütünün şehir yapılanması KCK üyesi oldukları gerekçesi ile yargılanan 205 sanıklı ana davada tutuklu sanık kalmadı.

24 Nisan 2014 Perşembe 22:09
KCK’da 33 tahliye
banner322
KCK’da 33 tahliye
PKK terör örgütünün şehir yapılanması KCK üyesi oldukları gerekçesi ile yargılanan 205 sanıklı ana davada tutuklu sanık kalmadı.
Web Tasarım
PKK terör örgütünün şehir yapılanması KCK üyesi oldukları gerekçesi ile yargılanan aralarında Prof. Dr. Büşra Ersanlı ve Belge Yayınları yetkilisi Ragıp Zarakolu'nun da bulunduğu 205 sanıklı ana davada tutuklu sanık kalmadı.

ÖYM ve TMK 10’la yetkili mahkemelerin kapatılmasının ardından dava dosyasının devredildiği İstanbul 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi aylık tutukluluk incelemesi yaptı. Mahkeme aralarında, KCK içindeki hiyerarşide PKK elebaşı Murat Karayılan’dan sonra gelen
3 kişilik ‘KCK Yürütme Kurulu’ üyesi oldukları iddia edilen Kudbettin Yazbaşı ve Nihat Oğraş’ın da arasında bulunduğu 33 kişinin tutuklu kaldıklar süreyi dikkate alarak tahliyesine karar verdi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV