banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
23 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kırklareli'nde ilginç tartışma

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Vali Konağı önüne yapmak istedikleri kaideye ilişkin, "Belediye personelinin çalışmaları kanunsuz bir şekilde durduruldu" dedi.

11 Eylül 2014 Perşembe 15:27
Kırklareli'nde ilginç tartışma
banner266
Kırklareli'nde ilginç tartışma
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Vali Konağı önüne yapmak istedikleri kaideye ilişkin, "Belediye personelinin çalışmaları kanunsuz bir şekilde durduruldu" dedi.

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleriyle kaidenin yapımı için İstasyon Caddesi'ndeki Vali Konağı önüne gitti. Bölgeyi şeritle kapatan polis stant açtı. Ekipler, vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı uyarmak amacıyla broşür ve İlköğretim Haftası dolayısıyla çocuklara balon dağıttı.

Vali Konağı önüne gelen Belediye Başkanı Kesimoğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Duraker'le görüştü. Duraker, çalışmaları engellemek için değil okulların açılmasına kısa bir süre kalması nedeniyle
bölgede stant açtıklarını söyledi.

Kesimoğlu ise Kırklareli halkına hizmet etme düşüncesiyle Atatürk fotoğraflarının bulunduğu kaideleri İstasyon Caddesi'ne koymak istediklerini ancak engellendiklerini öne sürdü.

"Belediye personelinin çalışmaları kanunsuz bir şekilde durduruldu" diyen Kesimoğlu, 12 Ağustos'ta kaide için çalışma başlattıklarını ancak attıkları beton üzerine polis aracı çekildiğini, aracın hala betonun üzerinde olduğunu ifade etti. Emniyet güçlerinin aracı bölgeden kaldıracaklarını söylemelerine rağmen kaldırmadıklarını savunan Kesimoğlu, şöyle konuştu:

"Valilik buralara iş yeri yapacağımızı söylüyor. Avuç içi kadar betona iş yeri mi yapılır. Ben iki aydır söylüyorum ne yapacağımı. Yaptıklarım ve yapacağım da ortada. Ben burada görevimi yapıyorum. Görevimizi yapmaya çalışırken beni engelliyorlar. Demek ki kanunsuz bir iş yapıyorum. Ben kendi hakkımda suç duyurusunda bulunacağım. Bir aydır bu hizmeti yapmaya çalışıyorum, engelliyorlar. Suç yapıyorsam işlem yapsınlar. İçişleri Bakanlığına da suç duyurusunda bulunacağım, emniyetin aracını bir aydır orada tutuyorlar. Vali, kafasına göre idare edemez, yetkililerinin sınırları var. Herkesi göreve davet ediyorum. Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım."

Daha sonra bir çay bahçesine oturan Kesimoğlu, belediye avukatından Valilik ve Emniyet Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulunmasını istedi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV