banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Mardin ve Hakkari'den kara haber: 6 şehit

Mardin ve Hakkari'den bu sabah acı haberler peş peşe geldi.

24 Haziran 2016 Cuma 13:23
Mardin ve Hakkari'den kara haber: 6 şehit
banner229
Mardin ve Hakkari'den kara haber: 6 şehit
Mardin ve Hakkari'den bu sabah acı haberler peş peşe geldi.

Mardin ve Hakkari'den kahreden haberler art arda geldi. Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan açıklamada, Mardin ve Hakkari’de meydana gelen çatışmalarda 6 askerin şehit olduğu bildirildi.

Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 2 asker şehit düştü. Hakkari'de ise Merkeze bağlı Çimenli köyü yakınlarında teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit oldu .

Mardin'in Derik
ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 2 asker şehit düştü.

web tasarım

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, Derik'in Bayır Mahallesi'nde saat 06.20 sıralarında terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması için yapılan adli aramada, teröristlerce güvenlik güçlerine silahlı saldırıda bulunulduğu belirtildi. Açılan ilk ateşte bir astsubay ve uzman çavuşun yaralandığı kaydedilen açıklamada, yaralı askerlerin kaldırıldıkları Derik Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen şehit düştüğü bildirildi.

Bu sabah bir acı haber de Hakkari'den geldi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Hakkari-Çukurca karayolundaki Çimenli köyü yakınlarında terör örgütü PKK mensuplarının tuzakladığı el yapımı patlayıcı, bölgede faaliyet yürüten güvenlik güçlerinin geçişi esnasında infilak ettirildi. Saldırıda, 4 asker şehit oldu. Bölgede teröristlere yönelik hava destekli operasyon sürüyor.

    GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

    Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklaması ise şöyle:

    "24 Haziran 2016 Cuma günü Mardin-Derik ilçesi Bayırköy Mahallesinde adli arama faaliyeti icra eden unsurlarımıza bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız saat 06.30’da şehit olmuştur.

    Ayrıca Hakkari Çukurca karayolunun emniyetini alan unsurlarımızın bulundukları bölgede, el yapımı patlayıcıların patlaması sonucu 4 kahraman silah arkadaşımız saat 07.15’te şehit olmuştur.

    Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

VALİLİK AÇIKLAMASI

Mardin Valiliği,Derik İlçesi'nde 2 askerin şehit edilmesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

"24.06. 2016 Cuma günü saat 06.20
sıralarında Derik ilçesi Bayır Mahallesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması için yapılan adli aramada teröristlerce güvenlik güçlerimize silahlı saldırı gerçekleşmiştir. Açılan ilk ateşte 1 Jandarma Astsubay Üstçavuş ve 1 Uzman Jandarma V. Kademeli Çavuş yaralanmışlardır. Yaralı askerlerimiz kaldırıldıkları Derik Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef şehit olmuşlardır. Kahraman şehidlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde hayatlarına devam etmesini sağlamak amacıyla Bölücü Terör Örgütü mensupları ile mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlere kararlılıkla devam edilmektedir."

banner234


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV