banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

MEB Şube Müdürü'nden Atatürk'lü skandal oruç mesajı

İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan yaptığı paylaşım büyük tepki topladı.

18 Haziran 2015 Perşembe 20:06
MEB Şube Müdürü'nden Atatürk'lü skandal oruç mesajı
banner311
MEB Şube Müdürü'nden Atatürk'lü skandal oruç mesajı
İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan yaptığı paylaşım büyük tepki topladı.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan, sosyal paylaşım sitesinde üzerinde Atatürk'ün fotoğranın bulunduğu "Sıcak diye oruç bozmayın, burası çok sıcak. K. Atatürk" yazılı bir mesajı takipçileriyle paylaştı. Skandal paylaşım tepki çekti, sosyal medya paylaşımı yapan Karaaslan ile ilgili 'Kendini Allah yerine koyuyor' yorumları yapıldı.



Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla sosyal paylaşım sitelerinde, üzerinde Atatürk ’ün fotoğrafının bulunduğu “Sıcak diye oruç bozmayın, burası daha sıcak. K. Atatürk” yazılı bir mesajı takipçileriyle paylaştı.

Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın Atatürk’ü cehennemdeymiş gibi gösteren bu skandal paylaşımı eğitim camiasını ayağa kaldırdı. Bursa Eğitim-İş Şube başkanı Özkan Rona, “Bu ülkenin kurucu önderine karşı yapılan bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Bursa Valisi’ni bu alçakça paylaşımı yapan sosyal medya hesaplarından daha öncede Atatürk ve İsmet İnönü’ne hakaret içeren paylaşımlarda bulanan söz konusu şube müdürünü derhal görevden almasını bekliyoruz. Olayla ilgili suç duyurusunda bulunacağız ve hukuki tüm girişimlerde bulanacağız” dedi.



'ELE GEÇİRİLDİ' İDDİASI

Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın tepki çeken, üzerinde “Sıcak diye orucu bozmayın burası daha sıcak. K. Atatürk” yazan skandal paylaşımına inceleme başlatıldı. Karaaslan’ın yaptığı savunmada, sosyal medya hesabının ele geçirildiğini söylediği ve suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

VALİLİĞE BİLGİ VERİLDİ

Yapılan incelemenin sonuçlarının Bursa Valiliği’ne iletildiğini belirten İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer, “Bakanlığımıza ve valiliğimize gerekli bilgileri verdik. Mağdur arkadaşımız, savunmasında hesabının ele geçirildiğini beyan etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu” dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV