banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Mehmetçiğin yanında cephedeyiz

Sanatçılar Zeytin Dalı Harekatı’na destek için Hatay’a gitti. Şehit Fatma Avlar’ın sınıfına karanfil bırakan ünlü isimler Türk miletinin ‘Mehmetçiğin arkasındayız’ mesajını sınır noktasında tüm Dünya’ya duyurdu

16 Şubat 2018 Cuma 09:59
Mehmetçiğin yanında cephedeyiz
banner266
Mehmetçiğin yanında cephedeyiz

Sanatçılar Zeytin Dalı Harekatı’na destek için Hatay’a gitti. Şehit Fatma Avlar’ın sınıfına karanfil bırakan ünlü isimler Türk miletinin ‘Mehmetçiğin arkasındayız’ mesajını sınır noktasında tüm Dünya’ya duyurdu

KOMBİ SERVİSİ


Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Hatay'a giden sanatçılar jandarma karakolunda askerlerle buluştu, Terör örgütü PKK/ PYD'nin roketli saldırısında şehit olan lise öğrencisi Fatma Avlar'ın Reyhanlı'da okulundaki sırasına karanfil bıraktı ve sınırın sıfır noktasındaki köyleri ziyaret ederek moral verdi.

DEV BAYRAĞIN YANINDA GURUR
"Sanatçı ve Mehmetçik El Ele" sloganıyla dün gerçekleşen ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile sanatçılar Yavuz Bingöl, Tamer Karadağlı, Erhan Yazıcıoğlu, Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli, Emre Kızılırmak, Deniz Oral, Zuhal Yalçın ve Sefa Sezgin katıldı. Basın toplantısının ardından Reyhanlı'da roketli saldırısında hayatını kaybeden Fatma Avlar'ın okulu Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden sanatçılar şehidin sırasına karanfil bıraktı. Reyhanlı Jandarma Komutanlığı'nda askerlerle sohbet eden sanatçılar sınırın sıfır noktasındaki Atme Kampı'nın tam karşısında bulunan Davutpaşa köyünde tepeye bir çoban tarafından 8 ton taş taşıyarak yapılan 150 metrekarelik bayrağın yanına gitti.

'HER TÜRK ASKER DOĞAR'

 Volkan Severcan: Her Türk asker doğar. Tüm Türk ulusu topyekûn bu işin içerisinde.
 Sefa Sezgin: Tüm Türkiye'nin kalbi burada atıyor. Bu onurun bir parçası olmak için buradayız.
VATANIN HER KARIŞI BİZİM'

 Tamer Karadağlı: Fatma kızımızın sınıfını ziyaret ettik, çiçek bıraktık. Kız evladı babası olarak insanın yüreği parçalanıyor, ailesine baş sağlığı diliyorum. Bizler sanatçı olarak Mehmetçik ile yan yana olmak zorundayız. Vatanın her karışı bizim. Bir tane Türkiye var. O da bizim vatanımız.

'ASKERİMİZİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKMAK BÜYÜK HEYECAN'

 Erhan Yazıcıoğlu: Askerimize dokunmak, onları hissetmek, onların gözlerine bakabilmek büyük bir heyecan. Buraya gelip 52 roketin düştüğünü öğrenmek, küçücük bir genç kızın uykusunda katledilmesi bütün bunlara tanıklık etmek insanı rahatsız ediyor ama bir yandan da insan olarak rahatlatıyor. İyi ki gelmişiz iyi ki bu organizasyon yapılmış.
81 MİLYON ADINA BURADAYIZ'

 Erhan Güleryüz: 81 milyon adına buradayız. Sınırın sıfır noktasında askerlerimizle beraberiz. İnşallah oradaki teröristleri de temizleyip, Reyhanlı huzura kavuşacak. 81 milyon tek bir yürek olarak gerçeğin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.

'60 BİN İNSANIMIZI ÖLDÜREN TERÖR ÖRGÜTÜNE İZİN VERİLEMEZ'

 Yavuz Bingöl: ABD Kongresi'ne sunulan CIA raporunu gördük. "PYD, PKK'nın milis gücüdür" diye açıkça bir itiraf var. Cumhurbaşkanımızın dedikleri ortaya çıktı. Bu ülkenin 60 bin insanının ölümüne sebep olmuş terör örgütü devlet kurmaya çalışıyor. Buna izin verilemez.
KORKUSUZLUĞU GÖRDÜK'

 Mustafa Ceceli: Sınırın sıfır noktasında vatandaşlarımıza temas ederek gözlerinde korkusuzluğu gördük. Burada her fert bir Mehmetçik olmuş. Hem fiili hem de fikri olarak insanların moralini yükseltmek onların yanında olabilmek böyle bir dönemde çok kıymetli.
'Evlatlarımı sarmalamaya geldik'

 Zuhal Yalçın: Zor bir süreçten geçiyoruz. Evlatlarımı sarıp sarmalamaya geldim. Heyetteki tek kadın olarak onlara anne kucağı olmak için geldim. Onların kokusunu içime çekmek istiyorum. Ben tüm annelerin yerine geldim buraya.

'ONLARA BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ'

 HÜLYA KOÇYİĞİT: Hatay'a giden sanatçılar aHaber'in sınırdan yaptığı canlı yayına katıldı. Gözyaşlarını tutamayan Hülya Koçyiğit "Kahramanlar, haklı görevlerini başarıyla yapacak. Onlara ve şehitlere borcumuzu ödeyemeyiz. Hepimiz ordayız, yüreğimiz onlarla beraber" dedi.

'BİZİM İÇİN BÜYÜK GURUR'

 Emre Kızılırmak: Ülkemizin geçtiği zor durumda askerimizin ve buradaki vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu gösterebilmek bizim için çok büyük gurur. Bu sadece TSK'nın mücadelesi değil, 81 milyonun mücadelesi. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV