banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Mersin Tarsus'taki gizemli kazıdan ilk kareler ortaya çıktı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde gecekondu tipi bir evde özel harekat polisleri ve MİT elemanlarının gözetiminde yaklaşık 11 aydır süren esrarengiz kazıdan ilk görüntüler ortaya çıktı.

18 Ekim 2017 Çarşamba 10:02
Mersin Tarsus'taki gizemli kazıdan ilk kareler ortaya çıktı
banner291
Mersin Tarsus'taki gizemli kazıdan ilk kareler ortaya çıktı
Mersin'in Tarsus İlçesi'nde gecekondu tipi bir evde özel harekat polisleri ve MİT elemanlarının gözetiminde yaklaşık 11 aydır süren esrarengiz kazıdan ilk görüntüler ortaya çıktı. Göçüklere neden olan ve giriş- çıkışlara izin verilmeyen kazı alanında, sondaj çalışması yapıldığı görülüyor
Ankara'da oluşturulan 20 kişilik özel bir ekip tarafından, özel harekat polislerinin önlemleriyle 13 Kasım 2016 tarihinde başlatılan kazı, gizlilik içerisinde devam ediyor. 
Polis barikatları ve brandalarla çevrili kazı alanında kimsenin giriş-çıkışına izin verilmezken, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın da alana alınmadığı bahçede, sondaj çalışması yapıldığı görüldü.
İlk kez görüntülenen evin bahçesinde bulunan sondaj makinesi ve su boruları dikkat çekti.
Daha önce kazı nedeniyle mahallede göçükler meydana gelmesi üzerine binanın çevresindeki eski yapıların güvenliği için zemin katmanlarının saptanmasına yönelik sondaj çalışması yapıldığı ileri sürüldü.
kazı yapılan gizemli evin orta bölümünün komple yıkıldığı ve açılan tünelin genişliği dikkat çekiyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV