banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

MHP’den ihraç edilmek istenen isimler

MHP'de Yusuf Halaçoğlu, Sinan Oğan, Nuri Okutan ve İsmail Ok ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

13 Şubat 2017 Pazartesi 18:39
MHP’den ihraç edilmek istenen isimler
banner291
MHP’den ihraç edilmek istenen isimler

Beylikdüzü Tabela

MHP'de Yusuf Halaçoğlu, Sinan Oğan, Nuri Okutan ve İsmail Ok ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Yeni Anayasa teklifine 'hayır' diyen MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve MHP Genel Başkan Adayı Dr. Sinan Oğan ihraç talebiyle disipline sevk edildi.
ADI GEÇEN VEKİLLER "TÜRK MİLLİYETÇİLERİ HAYIR DİYOR" PLATFORMUNA DESTEK VERİYOR

MHP Genel Başkan adayları Meral Akşener ve Ümit Özdağ'ın ardından anayasa değişikliğinin Meclis görüşmelerinde "Hayır" oyu  

kullanan ve "Türk Milliyetçileri Hayır Diyor" platformuna destek veren üç vekil ve eski milletvekili Sinan Oğan'a ihraç yolu gözüktü. Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Isparta Milletvekili Nuri Okutan'ın "parti disiplinine aykırı hareket etmek"ten MHP'den ihraç edilmeleri istendi.

4 İSMİN İHRAÇ İSTEMİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLMESİ ŞÖYLE DUYURULDU

Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, 4 ismin ihraç istemiyle disipline sevk edildiklerini şöyle duyurdu: "Partimiz Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve Sinan Oğan’ın kamuoyu önünde yaptığı bir kısım açıklamalarının, toplantılarının ve benzeri faaliyetlerinin incelenmesi neticesinde parti tüzüğümüzün 11. maddesinde belirtilen görev ve sorumluluklarla bağdaşmayan birçok eylem ve söylemi ile Anayasa Değişikliği’ne dair kanun teklifi öncesinde ve referandum sürecinde partimizin yetkili organlarının aldığı ve belirlediği karar ve politikalara aykırı biçimde görüş ve beyanda bulunmak, partimiz üyeliği ile bağdaşmayacak şekilde başka platformların kurulmasını desteklemek, bu kapsamda partimiz disiplin ve hiyerarşisine aykırı biçimde başkaca siyasi partilerin değişik kademedeki temsilcilerini ziyaretlerde bulunmak suretiyle partimiz tüzüğünün disiplin hükümlerini ihlâl ettikleri iddiasıyla; Parti tüzüğümüzün 78/4e-h maddelerini ihlal mahiyetindeki eylem ve açıklamalar yanında benzeri faaliyetler içerisinde olmak sebebiyle 81. Maddesi kapsamı ve gereğince tedbirli ve parti üyeliğinden kesin çıkarma talepli olarak Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığımıza sevk edilmişlerdir."

BAHÇELİ İŞARETİ DÜN VERDİ 

MHP lideri Devlet Bahçeli, Konya'daki değerlendirme toplantısı sonrası yaptığı açıklamada , partisindeki hayırcı ve başka partilerle görüşen milletvekilleri içinde, şöyle konuşmuştu:"Aramızda bulunuyorken  

miskin miskin yatıp partimizin lehine hiçbir saygıdeğer çalışma ve gayret göstermeyenlerin, şimdilerde hayır koalisyonuna katılıp çıldırmış gibi gezmeleri bir bakıma kara mizahtır. Şahsımla ilgili “bir haftada ne değişti de evet dediö dedikodusunu üretenlerin, “Saray-Çankaya-Bahçeli arasında kırmızı hat kurulduö diyenlerin itham ve tariz dolu imaları ise yalnızca ayaklar altında kalmaya layıktır."

MHP'Lİ MUHALİFLERİN ADRESİ BELLİ OLDU

MHP'li muhalifler ilk toplantıyı Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapacak.

MHP’li eski yeni vekiller, Ülkü Ocakları eski başkanları Anayasa değişikliği referandumunda partiler üstü bir ‘hayır’ kampanyası yürütmek için kurulan “Türk Milliyetçileri ‘Hayır’ diyor Platformu” geniş katılımlı ilk toplantısını Ankara’da yapmaya hazırlanıyor.

18 Şubat’ta Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapılacak toplantıda Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu gibi isimlerin yanı sıra diğer partilerden de davetliler katılacak.

beylikdüzü gnl tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV