banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

MÜZİK YASAĞI KALKTI MI?

Müzik yasağı ile ilgili son dakika genelge İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlandı.

11 Mayıs 2022 Çarşamba 14:40
MÜZİK YASAĞI KALKTI MI?
banner266
MÜZİK YASAĞI KALKTI MI?

Müzik yasağı ile ilgili son dakika genelge İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlandı.
Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süredir uygulanan gece 12'de sonra müzik yasağı Sağlık Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığınca değerlendirildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre vaka sayısının düşmesi ve kısıtlamaların kaldırılmasının ardından gece 12'den sonra uygulanan müzik yasağında süre uzatıldı. Peki, müzik yasağı kalktı mı? İşte, gece uygulanan müzik yasağı hakkında ayrıntılı bilgiler.

Gece 12'den sonra Müzik Yasağı kaldırıldı mı? sorusu İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile gündeme geldi. Pandemi koşullarının hafiflemesiyle birlikte yeniden değerlendirmeye alınan gece 12'den sonra müzik yasağında yeni karar alındı. 81 ile gönderilen genelgeye göre, 24.00'te sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saatini, gece 01.00'e uzatıldı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konunun değerlendirildiğini belirtmişti.
GECE 12'DEN SONRA MÜZİK YASAĞI UZATILDI MI?

İçişleri Bakanlığı, salgın süresince 24.00'te sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saatini, gece 01.00'e uzatıldığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelgeye göre, pandemi sürecinde saat 24.00'te sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saatinin yaklaşan yaz mevsimi ve beraberindeki Turizm hareketliliğine bağlı olarak uzatılmasına dair talepler Sağlık Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığınca birlikte değerlendirildi ve Müzik Yayın Saati gece 01.00'e kadar uzatıldı.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu müzik yasağı hakkında değerlendirmelerde bulunmuştu. Soylu açıklamasında, "Türkiye pandemiyle ilgili çok önemli tedbirler aldı. Türkiye netice itibarıyla önemli bir bölümünü geride bıraktık.

Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olarak bir çalışma yapıyoruz, bu çalışmanın sonucunu paylaşacağız. Teknik ekiplerimiz çalışıyor, ses, desibel nasıl olacak? Bize bir öneri getirecekler ve bunu değerlendireceğiz." ifadelerine yer vermişti.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV