banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Not şantajıyla kız öğrencilerle seks

Hakkâri Üniversitesi’nde düşük not vermekle tehdit ettikleri kız öğrencileri cinsel ilişkiye zorlayan 14 kişilik çete operasyonla yakalandı.

10 Kasım 2013 Pazar 10:41
Not şantajıyla kız öğrencilerle seks
banner299
Not şantajıyla kız öğrencilerle seks
Hakkâri Üniversitesi’nde düşük not vermekle tehdit ettikleri kız öğrencileri cinsel ilişkiye zorlayan 14 kişilik çete operasyonla yakalandı. Çete üyeleri şehir dışında ev bile kiralamış


Hakkâri Emniyeti, Hakkari Üniversitesi’nde çalışan öğretim görevlileri ile idari personelin de aralarında olduğu bazı kişilerin, kız öğrencileri notla tehdit ederek cinsel ilişkiye zorladıkları ihbarı üzerine harekete geçti. Polis, Hakkâri Cumhuriyet Savcılığı’nın koordinesinde mayıs ayında başlatılan soruşturma kapsamında şüphelilere yönelik yaklaşık 6 ay boyunca teknik ve fiziki takip gerçekleştirdi. Soruşturmasını tamamlayan polis önceki gün operasyon için düğmeye bastı.


Okuldan atmakla tehdit ettiler
Operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında öğretim görevlileri İ.Y., H.Y., R.Y., Ö.G. ile bir daire başkanı ve bazı öğrencilerin de bulunduğu öğrenilirken bir şüphelinin de arandığı belirtildi. Şüphelilerin belirledikleri kız öğrencileri düşük not vermekle tehdit ederek kendileriyle cinsel ilişkiye girmeye zorladıkları ve kendilerine karşı koyanları da okulda barındırmamakla tehdit ettikleri iddia edildi. Şüphelilerin mağdur ettikleri kız öğrencilere, çevrelerindeki diğer kız arkadaşlarının da kendileriyle cinsel ilişkiye girmelerini sağlamaları konusunda baskı kurdukları öne sürüldü.

Mağdur öğrenci sayısı artıyor
Şüphelilerin, kendileri ile ilişkiye geçen öğrencilere maddi menfaat karşılığında geçer not verdikleri ve ayrıca kız öğrencileri, üniversite dışında çevrelerindeki diğer kişilerle de cinsel ilişkiye girmeye zorladıkları iddia edildi. Bu yolla 20’ye yakın kız öğrencinin mağdur edildiği belirtilirken, operasyonun ardından emniyete başvuran öğrenci sayısının arttığı da ifade edildi.
Şüphelilerin, düşük not vermekle tehdit ettikleri kız öğrencilerle cinsel ilişki kurmak için şehir merkezinde bir daire kiraladıkları ve dairenin masraflarının da ortak karşılandığı kaydedildi.

Cinsel saldırı ve cinsel istismar
Emniyette sorguları süren şüphelilerin buradaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Şüphelilerin “çıkar amaçlı suç örgütü kurmak”, “cinsel saldırı ve istismar”, “rüşvet”, “fuhuş” suçlamalarıyla sorgulandıkları öğrenildi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV