banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Nusaybin’de ev aramasında patlama: 1 asker şehit

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, askerlerin arama yapmak için girdiği evde teröristlerce önceden tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı.

25 Nisan 2016 Pazartesi 19:24
Nusaybin’de ev aramasında patlama: 1 asker şehit
banner322
Nusaybin’de ev aramasında patlama: 1 asker şehit
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, askerlerin arama yapmak için girdiği evde teröristlerce önceden tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı.

Dijital Baskı


Mardin’in Nusaybin ilçesinde, askerlerin arama yapmak için girdiği evde teröristlerce önceden tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir asker şehitoldu, 6 asker de yaralandı.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Mardin’in Nusaybin ilçesinde askerlerin arama yapmak için girdiği evde patlama yaşandı. Patlamada bir asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Yaralılar, Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

2 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

Mardin’in Nusaybin
ilçesinde teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin 3 hafta önceki cenaze namazına katılarak tabutu başında gözyaşı döken, resmini bir an olsun elinden düşürmeyen silah arkadaşı ve hemşehrisi Giresunlu Uzman Çavuş Süleyman Kul, bugün terör örgütü mensuplarının bombalı saldırısında şehit oldu.

Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyon sırasında teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan 6 güvenlik görevlisinden biri de Uzman Çavuş Bekir Kelleci'ydi.

Tabela

Kelleci, 3 hafta önce Giresun'un Eynesil ilçesinde son yolculuğuna uğurlanmış, cenazesine Nusaybin’den gelen silah arkadaşları da katılmıştı.

Cenazeye katılanlardan biri de Giresunlu hemşehrisi Uzman Çavuş Süleyman Kul’du. Kul da 24 yaşındaydı ve silah arkadaşının tabutu başında 3 hafta önce gözyaşı dökmüş, ebediyete uğurladığı şehit arkadaşının tabutu başında uzaklara dalıp gitmişti. Süleyman Kul bugün bölücü teröristler tarafından Nusaybin ilçesinde tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu.

Şehit askerin Giresun’un Keşap İlçesi Yolağzı Köyü’ndeki ailesine acı haber gözyaşları içerisinde verildi. 3 kız ve 2 erkek kardeşi olan Kul’un annesi Fatma ve babası Mehmet Kul, oğullarının şehit haberini duyunca, “Vatan sağolsun” diyerek gözyaşı döktü.




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV