banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

O madde tasarıdan çıkarıldı

Meclis'te İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde üçüncü haftaya girildi.

04 Mart 2015 Çarşamba 11:36
 O madde tasarıdan çıkarıldı
banner312
 O madde tasarıdan çıkarıldı
Meclis'te İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde üçüncü haftaya girildi. Genel Kurul'da dün gece de adeta sinir harbi yaşandı. Sabaha kadar süren görüşmelerde 132 maddelik paketin 5 maddesi daha ele alındı. Tartışmalar nedeniyle Genel Kurul çalışmalarına sık sık ara verildi. Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın 4 maddesi daha kabul edildi, bir madde metinden çıkarıldı.

Kabul edilen maddelere göre, polis meslek yüksekokulları İçişleri Bakanı'nın onayıyla polis meslek eğitim merkezine dönüştürülebilecek. Buradaki personel, ayrıca bir işleme gerek olmaksızın polis meslek eğitim merkezi kadro ve görev unvanlarına uygun kadrolara atanmış sayılacak.

Polis Amirleri Eğitimi Merkezi, enstitü ve polis meslek yüksekokullarında, ilk derece amirlik eğitimi alanlarla lisansüstü veya ön lisans eğitimi yapanlar 6 yıl mecburi hizmetle yükümlü olacak.

Polis Akademisi Başkanı'nın 4 yıllık görev süresi sona ermeden önce de görevden alınabilmesine yönelik düzenlemeyi içeren 36. madde, tasarıdan çıkarıldı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV