banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Onur Özbizerdik gözaltına alındı

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Dündar Kılıç’ın torunu, Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, Şişli'de 5 yıldızlı bir otelde gözaltına alındı.

25 Haziran 2015 Perşembe 17:21
Onur Özbizerdik gözaltına alındı
banner229
Onur Özbizerdik gözaltına alındı
Yeraltı dünyasının ünlü ismi Dündar Kılıç’ın torunu, Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, Şişli'de 5 yıldızlı bir otelde gözaltına alındı.

Onur Özbizerdik, Etiler’de lüks bir restoranda silahıyla rastgele ateş açtığı için aranıyordu.

Etiler’de yaklaşık 20 gün önce meydana gelen olayda Onur Özbizerdik, kız arkadaşıyla lüks bir restoranta gelmiş, oturacak yer yüzünden bir grupla tartışmıştı. Tartışma sırasında silahı çeken Onur Özbizerdik rastgele ateş açarken gece kulübünde büyük panik yaşanmıştı. Kısa süren kargaşanın ardından Onur Özbizerdik, kız arkadaşı ve şoförü ile birlikte olay yerinden
ayrılmıştı.

LÜKS OTELDE YAKALANDI

Polis tarafından bu olayla ilgili aranan Onur Özbizerdik, Şişli, Bomonti de bulunan 5 yıldızlı bir otelde saat 14.00 sıralarında gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan Onur Özbizerdik, sağlık kontrolünün ardından Cinayet Büro Amirliğine getirilerek olayla ilgili sorgulanması bekleniyor.

DAHA ÖNCE İKİ KİŞİYİ VURUP SERBEST KALMIŞTI

Kamuoyunda Rezidans cinayeti olarak bilinen iş adamı Fatih Edremit’in öldürülmesiyle ilgili yargılanarak beraat eden Onur Özbizerdik, Kasım 2014’de bir barda tartıştığı güvenlik görevlisini vurmuştu. 1 ay sonra savcılığa teslim olan Özbizerdik, serbest bırakılmıştı. Daha sonra bu kez Tarabya’da ortaya çıkan Onur Özbizerdik, kendisine bakarak tespih salladığını iddia ettiği 17 yaşındaki A.Ö.’yü tabancayla vurarak yaralamıştı. Bir süre sonra yine savcılığa giden Onur Özbizerdik ifadesi alındıktan sonra serbest kalmıştı.

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NE OLAYLI GİRDİ

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Onur Özbizerdik polis aracından indikten sonra bir süre sakin yürüdü. Bir basın mensubunun "Neden vurdunuz ?" sorusu üzerine adeta sinir krizi geçiren Onur Özbizerdik, çevresine küfürler yağdırdı. Ağzını kapatmaya çalışan polislerle de tartışan Onur Özbizerdik güçlükle binaya sokuldu. Onur Özbizerdik son olarak resmini çeken basın mensuplarına doğru bağırarak "Ne soracağınızı bilin. Tayyip Erdoğan düşmanları" dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV