banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

PKK’nın 2 numaralı sözde sorumlusu öldürüldü

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, ölü olarak ele geçirilen kişinin PKK'nın iki numaralı sözde sorumlusu olduğu ortaya çıktı.

31 Mayıs 2016 Salı 22:47
PKK’nın 2 numaralı sözde sorumlusu öldürüldü
banner321
PKK’nın 2 numaralı sözde sorumlusu öldürüldü
Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, ölü olarak ele geçirilen kişinin PKK'nın iki numaralı sözde sorumlusu olduğu ortaya çıktı.
Askeri kaynaklar, silahı ile birlikte ölü olarak bulunan bir teröristin bölücü terör örgütünün sözde iki numaralı sorumlusu olduğunun değerlendirildiğini açıkladı.
Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, 30 Mayıs 2016 tarihinde silahı ile birlikte ölü olarak bulunan bir teröristin 23 Mayıs 2016 tarihinde etkisiz hale getirilen Nusaybin'in sözde iki numaralı sorumlusu terörist Mazlum Çevrim adlı,  

Kava kod adlı Veysi Akgün olduğu değerlendirilmekte.


MÜHİMMATI ELE GEÇİRİLDİ

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü'nce bir arazide yapılan aramada, terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi.

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü'nce PKK/KCK'ya ait yüklü miktarda ve farklı silahlara ait mühimmatın Bestler Dereler kırsalındaki örgüt mensuplarına aktarılacağı bilgisinin alınması üzerine bölgede arama tarama faaliyeti yapıldı.
Beytüşşebap ilçesi kırsalında Ayvalık Jandarma Karakolu ve Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nca müşterek olarak icra edilen çalışmada, arazide terk edilmiş vaziyette 59 roketatar mühimmatı, 86 roketatar sevk fişeği, 7 bin 480 Bixi makineli tüfek fişeği ve 750 Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği bulundu.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV