banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Şanlıurfa'dan son dakika patlama haberi

Şanlıurfa Viranşehir'de bombalı araçla saldırı düzenlendi. Son dakika habere göre, saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Şanlıurfa Valisi, patlamaya ilişkin açıklama yaptı.

18 Şubat 2017 Cumartesi 00:52
Şanlıurfa'dan son dakika patlama haberi
banner311
Şanlıurfa'dan son dakika patlama haberi

Beylikdüzü Tabela

Şanlıurfa Viranşehir'de bombalı araçla saldırı düzenlendi. Son dakika habere göre, saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Şanlıurfa Valisi, patlamaya ilişkin açıklama yaptı.
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir patlama meydana geldi. Son dakika habere göre, Yenişehir Mahallesi'nde Kaymakamlık binası ve polis lojmanlarının yakınındaki Savcılar sitesinde 20.45 sularında büyük bir patlama oldu.
Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çevre güvenliğini aldıktan sonra bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Patlamanın meydana geldiği alana takviye ekipler sevk edildi. 112 Acil ekipleri, patlamanın etkisiyle yaralananları ambulanslarla hastanelere sevk etti.

ŞANLIURFA VALİSİ: ZABIT KATİBİNİN  

3 YAŞINDAKİ OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir ilçesindeki patlamanın bombalı araçla gerçekleştirildiğini, olayda 3 yaşında bir çocuğun yaşamını yitirdiğini, 15 kişinin de yaralandığını bildirdi. Tuna, yaptığı açıklamada, aldıkları ilk bilgilere göre akşam saatlerinde 18-20 yaşlarında bir kişinin Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesine bomba yüklü bir aracı park ettiğini belirtti.
"Patlayıcı yüklü bir araç daha sonra uzaktan kumandayla patlatılarak lojmanlara yönelik bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Lojmanlar büyük ölçüde hasar görmüştür." diyen Tuna, "Olayda zabıt katibinin 3 yaşında erkek çocuğu hayatını kaybetmiştir. 15 civarında ağır olmayan yaralı mevcut olup, tedavileri hastanede devam etmektedir." bilgisini paylaştı.
ERDOĞAN, ŞANLIURFA VALİSİNİ ARADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde hakim ve savcı lojmanlarının yakınında meydana gelen patlamayla ilgili olarak bilgi aldı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'yı telefonla arayarak olay hakkında bilgi aldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden 3 yaşındaki erkek çocuğa Allah'tan rahmet, 15 yaralıya da acil şifa dileğinde bulunduğu kaydedildi.
ÇOK SAYIDA EV VE ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

Patlamada, lojman ve çevresindeki binalar ile park halindeki çok sayıda araç da hasar gördü. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla, hastaneye taşınan yaralılara, müdahale için izinde ve evlerinde olan sağlık görevlileri, belediye hoparlörlerinden yapılan anons ile göreve çağrıldı.
KAN SEVKİYATI YAPILDI"

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Twitter hesabından patlama sonrası kan sevkiyatının ilgili hastanelere yapıldığını duyurdu.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV