banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Şırnak Cizre'de iki polis, bir asker şehit oldu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda iki polis memuru ile bir asker şehit düştü.

31 Ocak 2016 Pazar 22:54
Şırnak Cizre'de iki polis, bir asker şehit oldu
banner264
Şırnak Cizre'de iki polis, bir asker şehit oldu
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda iki polis memuru ile bir asker şehit düştü.

İlçede terör örgütü mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, yollara tuzaklanan el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi ve bölgenin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan, "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" sürüyor.

Cudi Mahallesi Reyhan Sokak'ta teröristlerce düzenlenen saldırıda bir asker ile bir polis memuru ağır yaralandı. Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polis  ve asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

beylikdüzü tabela reklam


CİZRE'DE ŞEHİT SAYISI 3'E ÇIKTI

Cizre İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında akşam saatlerinde çıkan çatışmada 1 polis memuru daha şehit oldu ve böylece şehit sayısı 3'e çıktı. Bugünkü çatışmalarda yaralanan 5 güvenlik görevlisinin de tedavisi sürüyor.

SINDIRGI'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci'nin Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı ile birlikte devam eden operasyonlarda teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci'nin ailesine acı haber ulaştı. Akşam saatlerinde şehidin Sındırgı ilçesine bağlı İbiller Mahallesi'ndeki evine gelen askeri yetkililer, acı haberi anne Gülay ve baba Eyüp Semerci'ye verdi. Evin önünde bir ambulans da hazır bekletilirken, ev Türk bayraklarıyla donatıldı.

GENELKURMAY: 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Konuyla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yayınlanan açıklamaşöyle:

"31 Ocak 2016 tarihinde Şırnak ili Cizre ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu kahraman birsilah arkadaşımız ve kahraman bir polisimiz ağır şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilmiş ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 16.00 sularında her ikisi de şehit olmuştur. Çıkan çatışmada, üç bölücü terör örgütü mensubu terörist, silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmişlerdir. Bizleri derin bir acı ve
üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatımızın mensuplarına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

VALİLİK DUYURMUŞTU

Şırnak Valiliği sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, Cizre İlçesi Cudi Mahallesi'nde bodrum katında yaralıların olduğu belirtilen binanın yakınlarında, teröristlerin güvenlik güçlerine düzenlediği saldırıda 5 güvenlik görevlisinin yaralandığını duyurmuştu.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV