banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Şırnak'ta Atatürk büstü yakıldı

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde, Suriye’nin Rojava bölgesindeki Kobani kentine IŞİD’in düzenlediği saldırıları protesto gösterisinde, bir grup PKK’lı, Atatürk heykelini yaktı.

24 Eylül 2014 Çarşamba 17:19
Şırnak'ta Atatürk büstü yakıldı
banner312
Şırnak'ta Atatürk büstü yakıldı
Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde, Suriye’nin Rojava bölgesindeki Kobani kentine IŞİD’in düzenlediği saldırıları protesto gösterisinde, bir grup PKK’lı, Atatürk heykelini yaktı.
Cizre’de, IŞİD’in Kobani’ye saldırılarını protesto için dün akşam yolları kesip, ateş yakan göstericilere polisin müdahalesinin ardından çıkan olaylar, gece yarısına kadar sürdü.
ATATÜRK HEYKELİNE BENZİN DÖKÜP YAKTILAR

İlçenin Dörtyol Kavşağı’nda yoğunlaşan olaylar sırasında PKK’lılar, İdil Caddesi üzerindeki Cumhuriyet Parkı’nda bulunan Atatürk heykelini benzin dökerek yaktı. Olay yerine gelen polis panzerleri göstericilere müdahale ederken, itfaiye ekipleri ise su sıkarak alevleri söndürdü. Ancak Atatürk heykeli büyük hasar gördü.
BARİKAT KURUP LASTİK YAKTILAR

Cizre çevre yolunda toplanan başka bir grup ise uluslararası karayolu üzerinde bulunan köprüye barikat kurarak, araç lastikleri yakıp trafiğe kapatması üzerine, 10 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Olay yerine zırhlı araçlarla giden güvenlik güçlerine ise göstericiler havayi fişekler, ses bombaları ve taşla saldırdı. Polisler ise panzerlerden tazyikli su ve gaz bombaları atarak göstericilere müdahale etti. Müdahaleden sonra ara sokaklara kaçan göstericiler, belediye caddesi üzerinde tekrar toplanarak yürümek isteyince polis tarafından dağıtıldı. Olaylar gece geç saatlerde sona erdi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV