banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Şırnak'ta yüzbaşı şehit oldu

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Ayvalık Köyü'ndeki Jandarma Karakolu'na dün gece PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralanan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, şehit oldu.

22 Ağustos 2015 Cumartesi 16:04
Şırnak'ta yüzbaşı şehit oldu
banner312
Şırnak'ta yüzbaşı şehit oldu
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Ayvalık Köyü'ndeki Jandarma Karakolu'na dün gece PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralanan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, şehit oldu.

beylikdüzü oto servis

Beytüşşebap İlçesi'ne yaklaşık 40 kilometre mesafede bulunan Ayvalık Köyü'ndeki jandarma karakoluna dün akşam saat 21.30 sıralarında bir grup terörist tarafından roketatar ve otomatik silahlarla ateş açıldı. Karakolda nöbet tutan askerlerin de karşılık vermesi üzerine çıkan ve bir saat süren çatışmada, biri ağır olmak üzere 3 asker yaralandı.

Helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Osmaniye nüfusuna Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan,
tüm müdahalelere rağmen gece saat 02.00 sıralarında kurtarılamayarak şehit oldu.

Diğer yaralı 2 askerin tedavileri sürerken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyonlar sürüyor.

OSMANİYE'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Yüzbaşı Alkan'ın şehit haberi, Osmaniye'de Fatih Mahallesi 3026 sokakta kızı Filiz Günbaran'ın yanında kalan babası 60 yaşındaki Hasan Kalkan'a, saat 03.00 sıralarında Osmaniye Garnizon Komutanı Aybay Şefik Atak tarafından verildi.

BİR AĞABEY YARBAY DİĞERİ ASTSUBAY

Bekar olan Yüzbaşı Ali Alkan'ın ağabeylerinden birinin yarbay, diğerinin ise astsubay başçavuş olduğu belirtildi. Ankara'dan 1.5 yıl önce Şırnak'a tayininin çıkan Şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın annesi Fatma Alkan'ın da, yine 1.5 yıl önce vefat ettiği belirtildi.

BAYRAM KÖMBESİ İSTEMİŞ

Oğluyla 3 gün önce konuştuğunu belirten şehit babası Hasan Alkan, "Benim çocuğum vatan uğruna şehit oldu. Onun cennete yeri var. Ama bu işe bulaşanların Allah belasını versin. Ocaklarına ateş düşürsün. Allah onları da bu duruma düşürsün. 3 gün önce görüştüm. Bizden bayram kömbesi (kurabiye) istedi. Ona bir paket gönderdim. Ama daha eline bile ulaşmamıştır" dedi.

Şehit Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'a görev yaptığı Şırnak'ta yapılacak törenin ardından Osmaniye'de toprağa verilmesi bekleniyor.

GENELKURMAY: BÖLGEYE TAARUZ HELİKOPTER KOLU SEVK EDİLDİ

"21 Ağustos 2015 saat 22.00'da Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Şırnak/Beytüşşebap Ayvalık Jandarma Karakoluna, roketatar ve uzun namlulu silahlar ile saldırıda bulunulmuştur. Yapılan silahlı saldırıya anında karşılık
verilmiş, çıkan çatışmada 1'i ağır olmak üzere Kahraman 3 personelimiz yaralanmıştır. Yaralı personelimiz derhal helikopter ile hastaneye tahliye edilmiştir. Tedavileri süren yaralılardan durumu ağır olan kahraman personelimiz J.Yzb. Ali Alkan,yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgeye taarruz helikopter kolu sevk edilmiş, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla muhtemel kaçış istikametleri ateş altına alınmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimiz kahraman J.Yzb. Ali Alkan'aAllah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman personelimize deacil şifalar temenni ediyoruz."

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV